Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim orta saha saglam dursun yeter ... Sanki liverpoolu ajaxi falan yenerken reijndersle szoboslai yoktu ya ..
Ön bölge zaten formda olunca kendi kendine gol atiyor... bizim su an onceligimiz orta sahaya o direnci katabilmek bu keita denen eleman da o is icin bicilmis kaftan gibi gorunuyor videolarda..
Ben artik hucumcu iyi top tasiyan orta sahadan gectim bu donem direncli oyuncuyu bulsak yeter..Diger kisim Sara veya İlkaydan biri gidence olur ancak..

Bir de kanat rotasyonuna saglam birini bulursak yine ezer geceriz bunlari

MAlesef alamıyoruz

İstatistiklerde çok iyi. oynadığı ligde italya hani belçika ligi vs olsa anlarım.

Hayırlısı bakalım.

Mandela Keita çok iyi duruyor ne adamlar var yapsınlar adam gibi bir liste alınacak çok kaliteli genç oyuncular var Keita bunlardan sadece biri

Orta saha istatistiklerine bakarken dikkatli olun

Hücum oynayan, topa hakim büyük takım orta sahası daha çok pas yapar. Daha çok hücum aksiyonuna girer

Kapanan küçük takım orta sahası ise daha fazla defansif aksiyona girer
Parma sert ve agresif bi takim

Leoni hayranı olduğumdan geçen sene parma inter macni izlemiştim

Hepsi genç ve tutkulu oynuyodu

nelson mandela full maçı, izleyelim bakalım

ilk yarıya baktım. parma erken gol atınca full gömüldüler. geriye düştükleri bir maça da bakmak lazım. direk uzun vurarak oynadılar, geriden yerden oynayarak çıkmadılar. çıkarken pas alsa da mandela da sorumluluk almayıp yanındakine veriyor zaten. düşenleri toplamada iyi, mücadeleci yapısı var. adamını iyi takip ediyor. bir kaç saçma pas hatası yaptı. ayağı biraz zayıf geldi.

Hoca sert kesici 6 istiyordu,bu çocuk topla da gidiyormuş ve ayağı iyi diyenlerde var

Alak direkt

Hücumdaki kısırlık ve alternatifsizlik kabak gibi ortadayken ön libero aranmasına şaşırıyorum. Osimhen, Sane, Yunus, Barış bu dörtlü %100 ile oynamazsa şampiyonluk gidiyor. Hiç sakatlanmadan, form durumu düşmeden her maç oynamaları lazım. Lookman ve Gouri seviyesinde en az 2 oyuncu şart artı bir tane de santrafor lazım.

Hücumdaki kısırlık ve alternatifsizlik kabak gibi ortadayken ön libero aranmasına şaşırıyorum. Osimhen, Sane, Yunus, Barış bu dörtlü %100 ile oynamazsa şampiyonluk gidiyor. Hiç sakatlanmadan, form durumu düşmeden her maç oynamaları lazım. Lookman ve Gouri seviyesinde en az 2 oyuncu şart artı bir tane de santrafor lazım.
Hücuma 2 oyuncu kesin lazım zaten

Yahu harbiden ben bu transfer haberlerini gülerek takip ediyorum... valla seveceğim az kaldı... eksiğin belli aylardır, zamanın da vardı... şimdiye kadar düşündüğün adamlarla da kulüpleri ile de bir noktaya gelmiş olman lazımdı. Sezon içinde mal mal yatıp, transfer sezonu girince haldır haldır 20 tane adama gitmenin ne manası var? Sen sezon devam ederken menajerleri ile oturup görüşmedin mi oyuncuların? Biz Galatasaray a sıcağız kulüp şu kadar bonservis istiyor falan bilgisi almadınız mı kimseden? Rakamlar size yakınsa gider paralığa oturur 3 aşağı 5 yukarı anlaşılır biter bu iş...

Ama yok bizimkiler transferi transfer sezonu yapılan bir olay sanıyorlar... ocak 5 te milletle görüşmeye başlıyorlar... yapacağınız işe tüküreyim...

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...

images.webp

25,30 sikacaksan üstüne 5,10 köy git Tielamans falan zorla , 20ye Guendizuyi bunun için mi reddettin diyede sorarlar adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt