Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20260115_213050.webp
images (6).webp

Hiç bir haber yok, ısmarlama haberler bile kesildi. Bizimki Milano mağazalarından kendine kadife don bakıyor galiba.

Bu arada şu anda Mandela Keita gibi isimleri ikna etmemiz epey zor. Hatta Toth bile zor

Sonuçta bu çocuklar çıkıştalar, basında iyi kötü bir isim yapmışlar. Büyük liglerden büyük kulüplerle adları geçmiş

Yaz aylarında olsak, düzgün bir yönetim olsa belki bir şekilde kariyeri için doğru olanın bu olduğuna ikna edersin

Fakat bizim Avrupa'daki repütasyonumuz belli. Geliştirip sattığımız pek fazla isim de yok. Bir de şimdi devre arasındayız, sezon ortası kariyer hamlesi nadir yapılır

Ben genç yabancı oyuncu da istemiyorum, bizde genç oyuncu gelişmez. Genç oyuncu transferi ve scouting sadece yerli oyuncular için yapılmalı. Oyuncunun yaşı genç olsa bile en az 3 sezon banko oynamış olması lazım. Kariyerinin başında bir genç oyuncu istemem burada yapamaz.

sol ayaklı kanat bakmıyolardır herhalde o yüzden Oscar Bobb falan değildir

Chiesa olabilir, Liverpool 15m verene yollayacaktı maaşını da rahat öderiz, İtalyanlar 15m vermiyor o yüzden İtalya'ya dönüş işi yattı
Arias olabilir ama Wolverhampton devre arası satış yapmak istemiyor gibi görünüyor
Sterling inş değildir, herif Başakşehir seviyesinde topçu şu an
Tyrique George herhalde değildir, genç İngiliz nası ikna edecen
Sancho muhtemelen değildir, aslında kolay alırsın ama Villa zaten Malen'i yollamışken bi de onu yollar mı, CL kovalıyolar
Reiss Nelson olabilir, çocuk boş topçu değil ve hiç dakika alamıyor
Mitoma müthiş olurdu, 2027'de sözleşmesi bitiyormuş bu sezon da artık Brighton için kilit topçu sayılmaz

Ben genç yabancı oyuncu da istemiyorum, bizde genç oyuncu gelişmez. Genç oyuncu transferi ve scouting sadece yerli oyuncular için yapılmalı. Oyuncunun yaşı genç olsa bile en az 3 sezon banko oynamış olması lazım. Kariyerinin başında bir genç oyuncu istemem burada yapamaz.
almak ve geliştirmek zorundayız artık
isteme meselesi değil, zaruriyet bu
Keita da iyi kötü 1.5 Serie A sezonu olan bir topçu, o kadar ne idüğü belirsiz değil

Keita için 25-30 parmanın isteyeceği olur büyük ihtimalle.Ben beğensem de teknik özelliği iyi , seti becerecek adamlar istiyorum

almak ve geliştirmek zorundayız artık
isteme meselesi değil, zaruriyet bu
Keita da iyi kötü 1.5 Serie A sezonu olan bir topçu, o kadar ne idüğü belirsiz değil

Keita özelinde söylemedim oyuncuyu tanımıyorum. En az 3 sezon sürekli oynamışsa olur. Oyuncu geliştirme işi yerlilerle ilerlemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt