Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosuna avrupa turu yapiyor abdullah kavukcu

Göztepe den dennis ve alanya dan maestro’yu almamiz bile yeterli olacak orta saha icin

Hucum hattina daha net bir isim lazim o kesin

Apo bey’in bu saatten sonra yapacağı en hayırlı iş milano vlog çekip galatasaray youtube hesabından paylaşmak olacaktır

Tek umudumuz Galatasarayin natal merkurune üçgen yapan 18 ocak yeniayi ve sürüsüne bereket gezegenler

Mucize yine yıldızlarda.

giphy.gif

Kimse yazdıklarımı götünden anlamasın. Ben kilolu demedim zaten yazdıklarım orada duruyor. Adam gibi okuyan anlar.

Milan'dan ayrılmazsa 1-2 yıla Ndombele seviyesine düşer dedim. Şu an fiziksel durumunu iyi değil.

İzlediğim maçlarda sahada her zaman vasat altı oynadı. Bu iş kilo ile alakalı değil fiziksel kalite keskinlikle alakalı.

Bu keskinliği sağlayacak önemli unsurlardan birisi kilo. Monaco'dayken adam uçup kaçıyordu.

Milan'da izlerken maçı durdurup bu o Fofana mı diye açıp bilgilerine baktım.

Bunu böyle yazıyorsun ya komik olmak için veya işte dikkat çekmek için git oynadığı 5 maçı izle.

Sonra Torreira'nın veya işte bizim takımda ortada ikili oynayacağı oyuncunun yanında hayal et.

Gel burada tekrar konuşalım. Bu arada böyle şeyler yazacaksan etiketle de görüp cevap verelim.

Şans eseri gördüm de cevap veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt