Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.969
- 9.969
- 2.398
Magassaynan Mandela aynı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya Samardzic + Hakan istiyorum ya ben.Samardzic
Magassa
Gouri yada Lang
mis olur mis
Belki de iyi olmadıklari için düşüyorlardir bu ihtimal de var her an mabadimiza saplanabilir transferOlabilir de, kümede kalma ihtimalleri de hiç yok değil yani. Böyle bir durumun içindeyken kolay kolay iyi topçularını vermezler mantığen. Para şu anda işlerine yarayan bir şey değil çünkü.
Futbolu Takip etmeyi bırak.Torreira efendi rakip sahada basacak diye ön libero alıyoruz. Toplu oyunda hiç yok adam, sadece ayda yılda bir basacak da kapacak da hızlı atak oluşacak
Adamlar cok umutlu degiller simdilik. Paqueta da kacmaya calisiyor.Olabilir de, kümede kalma ihtimalleri de hiç yok değil yani. Böyle bir durumun içindeyken kolay kolay iyi topçularını vermezler mantığen. Para şu anda işlerine yarayan bir şey değil çünkü.
Reddedilmeyse hayirHazır mısınız?
Herif Etebo vibe veriyor çok fena, tipi filan.Belki de iyi olmadıklari için düşüyorlardir bu ihtimal de var her an mabadimiza saplanabilir transfer
Green Streets Holigans filminden dolayı West Ham'a sempatim vardır. Düşmesini istemem.Adamlar cok umutlu degiller simdilik. Paqueta da kacmaya calisiyor.
Boyu biraz uzun kaliyor. Okan hoca sevmez boyle ortalama ustu boyu olan topculari. Ayrica dedigin gibi bonservis de ucuz kalir.Mali anlamda en az dolandırılacağımız isim Samardzic gibi duruyor. Ulan haftalarca herifi zamanında almak için uğraştık. Başkan aynı, hoca aynı. Şimdi fırsat ayağına gelmiş, fazla süre bulamıyor, daha yeni 24'üne girecek, MT oyuncusu. 681 dk'da 3 gol 2 asist yapmış İtalya gibi bir ligde. Gidin alın işte. Mis gibi oyuncu. Maaşı da 2.5'u geçmez. Ama yok, illa 30 bonservis 5 maaş verecekler birine.
Mali anlamda en az dolandırılacağımız isim Samardzic gibi duruyor. Ulan haftalarca herifi zamanında almak için uğraştık. Başkan aynı, hoca aynı. Şimdi fırsat ayağına gelmiş, fazla süre bulamıyor, daha yeni 24'üne girecek, MT oyuncusu. 681 dk'da 3 gol 2 asist yapmış İtalya gibi bir ligde. Gidin alın işte. Mis gibi oyuncu. Maaşı da 2.5'u geçmez. Ama yok, illa 30 bonservis 5 maaş verecekler birine.
Günaydın
Var mi bi gelişme?![]()