Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2li mücadele girmeyen orta sahanın içine tükürürum o zaman Yusuf oynasın aynı bok

Eli ayağı tutan biraz sert adamlara okeyim sayısal olarak eksiğiz bir şekilde transfer olmalı

35 milyon bonservis + 7 milyon maaş verip Fofona alınmasındansa 13 milyon bonservis+ 2.5 maaşa Onyedika'yı isterim. İyi oyunu bence. Asıl isteğim ise 20 milyon bonservis +2.5 maaşa Mandela Keita olurdu.
Dün Mandela'nın 90 dakikalık iki maçına baktım hızlıca. Herif baya düz geldi bana, ileri bakmıyor, drbiling veya dikine pasla işi olmadı hiç. Toplayıcı, mücadeleci standart 6 gibiydi. 20 etmeyecek bi adam bence.

Bu şerefsizevladimarkt in yüzünden burada da taraftar böyle bir siyah bir beyaz yorum yapıyor. Misal adamın profilinde 20m yazıyor diye öven var. Bir isim çıkıyor hemen bakıyorlar zenci ve 17m oooooooo hemen alalim. Ulan valla çıldırıcam

Var zaten ama bizimkiler tembel, tembel olunca fark etmiyor yoksa her tarafta oyuncu var.

Danilo veya Martinelli var mesela alinabilecek.

Yaz doneminde daha ucuza alirsin ama suan zor. Bana kalirsa 20 milyon euroluk topcu da degil son izledigim maclardan yola cikarak diyorum. Profil olarak ayrica yanlis bir transfer gibi duruyor.
Aga git yavşa o zaman adamlara... güney Amerika nın ekonomik durumu da ortada... 30 40 milyonlara neler neler bulunur arkadaş... Nedir bu Avrupa sevdası? Hırs mücadele dediğin yer Arjantin uruguay brezilya varoşlarıdır... kolombiyanın arka sokaklarıdır. Tamam afiraka da da hırs mücadeleyi bulursun da Avrupa görmüş para rahat görmüş adamları özene bezene seçmen lazım...

Onyedika ha? Hic izlemedim fikrim yok. Renktaslar nasil iyi mi bu eleman

Hala istifa tagleri acilmadimi kavak yelleri icin? Artik buyuk bi yangin olmali

Ha pardon yangin yaparsak yanlis transfer yapiyorlardi degilmi?

Biz niye hep birilerinin köylülerine bakıyoruz abicim. Vecino- torreira kefil olur. Sanchez zaten cuesta sokturdu. Mertens batsuayi şimdi de osimhenin köylüsü onyedika. Burası yurttan sesler korosu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt