GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv
Veli Baltacı

Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 158

Veli Baltacı ·

Cevap
10K
Okunma
307,9K
Sayfa
158/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 milyon bonservis + 7 milyon maaş verip Fofona alınmasındansa 13 milyon bonservis+ 2.5 maaşa Onyedika'yı isterim. İyi oyunu bence. Asıl isteğim ise 20 milyon bonservis +2.5 maaşa Mandela Keita olurdu.
Dün Mandela'nın 90 dakikalık iki maçına baktım hızlıca. Herif baya düz geldi bana, ileri bakmıyor, drbiling veya dikine pasla işi olmadı hiç. Toplayıcı, mücadeleci standart 6 gibiydi. 20 etmeyecek bi adam bence.

Var zaten ama bizimkiler tembel, tembel olunca fark etmiyor yoksa her tarafta oyuncu var.

Danilo veya Martinelli var mesela alinabilecek.

Yaz doneminde daha ucuza alirsin ama suan zor. Bana kalirsa 20 milyon euroluk topcu da degil son izledigim maclardan yola cikarak diyorum. Profil olarak ayrica yanlis bir transfer gibi duruyor.
Aga git yavşa o zaman adamlara... güney Amerika nın ekonomik durumu da ortada... 30 40 milyonlara neler neler bulunur arkadaş... Nedir bu Avrupa sevdası? Hırs mücadele dediğin yer Arjantin uruguay brezilya varoşlarıdır... kolombiyanın arka sokaklarıdır. Tamam afiraka da da hırs mücadeleyi bulursun da Avrupa görmüş para rahat görmüş adamları özene bezene seçmen lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt