- 6 Eylül 2014
- 94.181
- 64.971
- 4.608
Keitaya kanım ısındı o tipte 6 alsinlar. Orta sahada diri olmamiz lazım. Ondan sonra 10 ve kanatOsimen seviyesi orta saha
Gouri kanata gelsinde 10 noyu düşünüyorum kim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keitaya kanım ısındı o tipte 6 alsinlar. Orta sahada diri olmamiz lazım. Ondan sonra 10 ve kanatOsimen seviyesi orta saha
Dün Mandela'nın 90 dakikalık iki maçına baktım hızlıca. Herif baya düz geldi bana, ileri bakmıyor, drbiling veya dikine pasla işi olmadı hiç. Toplayıcı, mücadeleci standart 6 gibiydi. 20 etmeyecek bi adam bence.35 milyon bonservis + 7 milyon maaş verip Fofona alınmasındansa 13 milyon bonservis+ 2.5 maaşa Onyedika'yı isterim. İyi oyunu bence. Asıl isteğim ise 20 milyon bonservis +2.5 maaşa Mandela Keita olurdu.
Aga git yavşa o zaman adamlara... güney Amerika nın ekonomik durumu da ortada... 30 40 milyonlara neler neler bulunur arkadaş... Nedir bu Avrupa sevdası? Hırs mücadele dediğin yer Arjantin uruguay brezilya varoşlarıdır... kolombiyanın arka sokaklarıdır. Tamam afiraka da da hırs mücadeleyi bulursun da Avrupa görmüş para rahat görmüş adamları özene bezene seçmen lazım...Var zaten ama bizimkiler tembel, tembel olunca fark etmiyor yoksa her tarafta oyuncu var.
Danilo veya Martinelli var mesela alinabilecek.
Yaz doneminde daha ucuza alirsin ama suan zor. Bana kalirsa 20 milyon euroluk topcu da degil son izledigim maclardan yola cikarak diyorum. Profil olarak ayrica yanlis bir transfer gibi duruyor.
Elit oyuncuları alacağız. Yönetimi telaş ettirmeyinHala istifa tagleri acilmadimi kavak yelleri icin? Artik buyuk bi yangin olmali
Ha pardon yangin yaparsak yanlis transfer yapiyorlardi degilmi?

Valla gelenin gideni aratmayacağını pek sanmıyorum...Seçim olsun da bir daha adımını atamasın.