- 6 Eylül 2014
- 94.250
- 65.017
- 4.608
Bize gelir anca Nevin. O da bizim eveO Kevin değil. Fulham'daki Shakhtar'dan gelen Kevin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelir anca Nevin. O da bizim eveO Kevin değil. Fulham'daki Shakhtar'dan gelen Kevin.
Nedim seni tokatlarımMarmoush bizdeeeee içiniz rahat olsun beyler ben diyorsam yoktur bi sebebi hshshshs

However, according to Haber Sarikirmizi,Manchester City forward offered to Turkish giants Galatasaray - Transfer News Live marmoush bize önerilmis kiralik olarak diyolla
Bu Torreira’nın menajerine de koyucam sonunda
Lucas derdi varsa kendi söylesin, çok gitmek istiyorsa da uzasın, nabız mı yokluyorlar yetti ha.
Pencereden bir taş geldi
Ben zannettim Marmuş geldim
Uyan, Marmuş, uyan, uyan
Tesekkur ederim genelin aksine neden istenmedigini merak etmistim.Ben futboldan da tufbolcudan da anlamam.30 yaşına geldi
atletik 8leri 10ları olan rakiplere karşı kafadan direkt elek oluyor
Rakip karşılamaya üşeniyor
Sert değil
caydırıcılığı yok
yeterince geniş alan sürati olmadığı için rakip yakalayamıyor
bu üsttekiler yüzünden orta alanda geçirgenlik yaratıyor takım yumuşuyor. (Lemina gününde olmadığında bu sorun daha belirginleşiyor)
topla öne gidemiyor
çapından ötürü uzun top karşılaması zaten yok
uzaklaştırmaları çok dengesiz
öne pas atma yok
diyagonal oyun yönü değiştiren pas atma yok
registalık yok
dinamizmi 3 sene öncesinin bir hayli gerisinde
bu yüzden etrafı çok dinamik sert olup onu taşımak zorunda
garip garip top kayıpları yapmaya başladı bu ara
bir ara gol mol atıyordu onlarda kesildi
tam 6 altı desen tam 6 değil tam 8 desen tam 8 değil
zırt pırt boca moca muhabbeti
duygusal yapısı
daha zaaf istiyorsan Ahmetcim geri kalanı da @Sadri Baykam yazacak benden bu kadar.
sahadaki vucut dili gitmek istiyor gibiBu Torreira’nın menajerine de koyucam sonunda
Lucas derdi varsa kendi söylesin, çok gitmek istiyorsa da uzasın, nabız mı yokluyorlar yetti ha.
Bu Torreira’nın menajerine de koyucam sonunda
ah nedimim ahRtaş Torrik’i kesmeye çalışan yedek olsan bu kadar kurulmazsın