Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerinin açıklamasına denk geldim, doğru mudur bilmiyorum; evine yakın olmak istiyormuş, motivasyonu düşmüş vs...Yanında enerjisi düşük adamlarla birlikte oynamaktan adam da yıldı artık, koş koş nereye kadar? Sene sonu G. Amerika' dan az-çok cazip bir teklif alırsa durmayacak gibi...
Bir şekilde sene sonuna kadar kalması için ikna etmek lazım. Gidecekse sene sonu gitsin. Devre arasında eldeki tek adam akıllı orta sahadan da olursak şampiyonluğu altın tepside fenere sunmuş oluruz. İyi bir yönetim olsa, dersin ki Torreira gidiyorsa gitsin, 2 tane adam alırız devam ederiz yolumuza. Geçmişte stoper ikilisini devre arası değiştirip şampiyon olmuştuk. Her zaman aynı şey olacak diye bir şey yok tabii ama en azından dersin ki karalar bağlayacak durum yok. Hatta kan değişikliği olumlu bile yansıyabilir kısa vadede. Ama bunlar giden hiç kimsenin yerini dolduramaz. Orası net.

Milleti sıtmaya razı edecekler galiba

Ekran görüntüsü 2026-01-16 165439.webp

potansiyelli çocuk gibi...

Son günü bekleyip güzel kazıklar yiyecekler. Yani zevk almaya bakacaklar

Şok olacağımız bir kanat oyuncusu varmış o belli oldu mu

Şu an lazların başkanı haberleri takip edip "lan acaba" demiyorsa ne olayım.

Gençleşelim iyi hoş da burası altınordu da değil yani koskoca galatasaray, silme scout listesinden oluşan transfer isteklerimizi de atmayalım lütfen

Olydeki os olan çocuk gerçekte de iyi mi acaba , fm 26da baya iyi bir dlp oluyor

Guehiyi aldılar, Khusanov ikna et getir işte fırsat transferi bu. Rotasyonun eksik. He bu simitçi yapabilir mi asla yapamaz da.

Adamlar 1 ay önceden 29 Ocak dedi, daha 13 gün var transfr yapmamıza nedir bu aceleciliğinz!

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav abi gerçekten tek birtane Lookman al azıcık hızlı basan bir orta saha ndiaye tarzı bile olur 2 transfer bu takımın çehresini komple değiştirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt