Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.686
- 91.841
- 5.093
Yönetim benim psikolojimi bozdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim benim psikolojimi bozdu
Bir şekilde sene sonuna kadar kalması için ikna etmek lazım. Gidecekse sene sonu gitsin. Devre arasında eldeki tek adam akıllı orta sahadan da olursak şampiyonluğu altın tepside fenere sunmuş oluruz. İyi bir yönetim olsa, dersin ki Torreira gidiyorsa gitsin, 2 tane adam alırız devam ederiz yolumuza. Geçmişte stoper ikilisini devre arası değiştirip şampiyon olmuştuk. Her zaman aynı şey olacak diye bir şey yok tabii ama en azından dersin ki karalar bağlayacak durum yok. Hatta kan değişikliği olumlu bile yansıyabilir kısa vadede. Ama bunlar giden hiç kimsenin yerini dolduramaz. Orası net.Menajerinin açıklamasına denk geldim, doğru mudur bilmiyorum; evine yakın olmak istiyormuş, motivasyonu düşmüş vs...Yanında enerjisi düşük adamlarla birlikte oynamaktan adam da yıldı artık, koş koş nereye kadar? Sene sonu G. Amerika' dan az-çok cazip bir teklif alırsa durmayacak gibi...
Milleti sıtmaya razı edecekler galiba
10. Milyona torreirayı satan haindirTorreira‘nın satışı gündemdeeymiş teklif edilen 7:30 bizimkiler 10 istiyor
Okan buruk bunu Paf takımda gelistirir. Paf takımın vazgeçilmez oyuncusu olur
Bunlar torreirayi satıp okan burukun orta sahasiz oynama aşkını gerçekleştirebilirler. Leminada defans oldu zaten.10. Milyona torreirayı satan haindir
Şokinho GS daŞok olacağımız bir kanat oyuncusu varmış o belli oldu mu
Morgan rogers mıŞok olacağımız bir kanat oyuncusu varmış o belli oldu mu