Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutunacak bir sweeneyin bile kalmadi ha...Ben bu GS yi bırakırım arkadaş
Silva da net bir 10 diyemeyizyok ki adam yok ama
Griezmann olmuyor
Fernandes olmuyor
Silva olmuyor
onun disinda da biri yok ki maalesef.
De Bruyne olur ama Nisan'da doncek
Benfica'nin duzgun oynatmadigi Prestianni ve Schjelderup gibi herifler olabilir ama onlar da net 10 numara degillerSilva da net bir 10 diyemeyiz
Ben de düşündüm aklıma pek kimse gelmedi
Gilberto Mora, Mastantuano gibi genç bir versiyon anca bulunur belki Güney Amerika’dan falan
Twitterda sorun mu var? Bende açılmıyor
Khusanov tam bizlik adam.Çok hızlı sert hamleli bir adam.Guehiyi aldılar, Khusanov ikna et getir işte fırsat transferi bu. Rotasyonun eksik. He bu simitçi yapabilir mi asla yapamaz da.
bende de açılmıyorTwitterda sorun mu var? Bende açılmıyor
Fatih hocadan bile nefret eden azımsanmayacak sayıda taraftar vardı, bu forumdaki bazı insanlar dahil. Kısacası böyle bir şey mümkün bile değil.Sevilen td kim onu bilmiyoruz? Herkesin seveceği td ismi oyuncu bulmaktan daha zor bizim camia için...
Şelderup neyse de Pres olabilirdi, çok beğenmem ama Sudakov bile değerlendirilebilirdi hala Shaktar’da olsa.Benfica'nin duzgun oynatmadigi Prestianni ve Schjelderup gibi herifler olabilir ama onlar da net 10 numara degiller
Ki Mourinho gidiyomus sanirim artik gelen oynatir onlari
Ben alışığım rengimdostum bize deli diyorlardır ama gerçekleri gören yok malesef. her hareketli atletik takıma karşı ezilmenin sebebi kim diye düşünen yok
Krasnodar’dakini diyorsan Rusya’dan çıkartmıyorlar onu.Ermeni vqrsı bi tane o nerde