Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes üzülecek ama şu anda en makul olan 2-3 tane rotasyona az maliyetli transfer yapmak. Hakan'ı alsak, elbette Osimhen etkisi yaratır ama 32 yaşında adam için 30-35m euro vermek akıl işi değil. O paraları vermesen Inter niye satsın en değerli oyuncusunu? Öbür taraftan Gueye 40m, Onyedika 15 civarı, Milan'daki kalas 30 civarı. Her türlü dolandırılacağız yani. Bu sezon kalan üst seviye maç sayısı max 6-7. İyi senaryoda 4 cl diyelim. Ligde 2-3 derbi. Diğer maçları zaten elini kolunu sallaya sallaya geçiyorsun. Eldeki kadro yine şampiyon olacaktır, ne takviye yaparsan yap CL'de gideceğin yer de pek değişmez. Makul olan bütçenin sezon sonu yeniden yapılanma için saklanması. Menajerlerin ve fb medyasının gazıyla yüksek bonservisli panik transferi hata olur.

yok ki adam yok ama

Griezmann olmuyor
Fernandes olmuyor
Silva olmuyor

onun disinda da biri yok ki maalesef.

De Bruyne olur ama Nisan'da doncek
Silva da net bir 10 diyemeyiz

Ben de düşündüm aklıma pek kimse gelmedi

Gilberto Mora, Mastantuano gibi genç bir versiyon anca bulunur belki Güney Amerika’dan falan

Silva da net bir 10 diyemeyiz

Ben de düşündüm aklıma pek kimse gelmedi

Gilberto Mora, Mastantuano gibi genç bir versiyon anca bulunur belki Güney Amerika’dan falan
Benfica'nin duzgun oynatmadigi Prestianni ve Schjelderup gibi herifler olabilir ama onlar da net 10 numara degiller
Ki Mourinho gidiyomus sanirim artik gelen oynatir onlari

Guehiyi aldılar, Khusanov ikna et getir işte fırsat transferi bu. Rotasyonun eksik. He bu simitçi yapabilir mi asla yapamaz da.
Khusanov tam bizlik adam.Çok hızlı sert hamleli bir adam.
Eğer ki orada tutunamama gibi bir durum olursa net çekmek lazım.
Tam bizim oyun anlayışına uygun stoper.Bizde fark yaratır.
Ama sanki pep kullanıyor gibi..

Benfica'nin duzgun oynatmadigi Prestianni ve Schjelderup gibi herifler olabilir ama onlar da net 10 numara degiller
Ki Mourinho gidiyomus sanirim artik gelen oynatir onlari
Şelderup neyse de Pres olabilirdi, çok beğenmem ama Sudakov bile değerlendirilebilirdi hala Shaktar’da olsa.

Strasbourg yerine Enciso işine belki girebilirdik.

Düzgün planlama olsa birşeyler bulunurdu en azından.

30 yaslarinda iyi 10 numara kalmadi , yani var bir kac tane tabi ama onlari da alamiyoruz/gelmezler suan iste Bruno ve Bernardo.

Genc oyuncu dersek benim aklima direkt bir kisi geliyor o da Batrakov.

dostum bize deli diyorlardır ama gerçekleri gören yok malesef. her hareketli atletik takıma karşı ezilmenin sebebi kim diye düşünen yok
Ben alışığım rengim
Genelde bişi söylerim
Saçmalama ya denir

3 gün 3 ay ya da 3 yıl sonra böyle diyenler benle aynı noktaya gelirler

Utanmazlar,özür de dilemezler,hak da teslim etmezler
Alış bunlara

Aslında guenduzi tam bizlik oyuncuydu bizim orta sahaya 6 numara felan şart değildi bizim orta sahaya enerji katan topla kateden yırtıcı bir orta saha lazımdı torreira, lemina hatta ilkay hepsi 6 no oynayabilir rezistans rolünde ama hiçbiri gedson'un yada guenduzi'nin yaptığı işi yapamaz

Yaw gidin Sam Steijn alin bari. Futboldan, futbol yoneticiliginden de anlamiyonuz defolun gidin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt