Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Glasner yazin Crystal Palace‘den ayriliyormus. Yeni bir macera ariyormus.

Yazin Okan hoca ile tatli sekilde yollari ayirip derhal kendisini takimin basina getirmeliyiz.

şu an bizi ihya edecek 10 numara cunha ya

o da 70 milyon 😀

Zakaryan mı neydi adı

Babanesi türklere gidersen hakkımı helal etmem fln diyodu
O da 10 no sayılmaz ofansif 8 gibi, ilk sene oynuyordu sonra çapraz mı ne sakatlığı yaşadı, durumu kötü.

Spertsyan daha bir oynatan bir adam ondansa ama kesin yüksek maaşla tutuyorlar Rusya’da.

Mevcut şartlar çok iyi bi 10 getirmeye imkan vermiyorsa o halde hayvan gibi orta saha alalım, bu takımda Barış-Sane-Yunus-Osimhen dörtlüsünün boruyu döşeyemeyeceği hiçbir rakip yok. Yeter ki orta sahamız 1. dakikadan 90. dakikaya kadar it gibi basabilsin ve düzgün top atabilsin ileriye.

Fener maçını kaybetmemizin -bana göre- ana sebebi maalesef orta sahamızın hiçbir karşılık verememesi oldu. Eğer orta saha takımı sırtlayabilseydi Barış da Sane de iş yapardı.

Barış-Yunus gününde olmasa Sane-Osi iş yapar, veya tam tersi. Ama Torreira veya Lemina'dan biri gününde değilse orta sahamız çöküyor. Pamuk ipliğine bağlıyız.

Lookman transferi, ihtiyaç önceliği ve olası F/F oranı itibariyle aklıma yatmıyor. Kanat olarak iyi tabii (Barış varken öncelik olmamalı) ama hele bazılarının hayal ettiği gibi forvet arkası-10 numara pozisyonu için hiç uygun bir profil olarak görmüyorum kendisini. Alınırsa çok başarılı olmasını, ligi süpürmesini isterim elbette; benim tahminim tutsa ne, yanılsam ne?
Sane Lookman Baris

Lookman 10/Kanat oynayan adam

Toth bir yere gitti mi henüz? Yoksa gece bir an haberleri düşebilir mi

O kadar emek verip kafa açıyorsun; sonra dediğin laf; ''Takımda orta saha yok, Lemina var, kaçak güreşiyor''...Eee, sonuç olarak Torreira' dan daha iyi rakipten top çalan adam olmadığını teyit etmiş olmuyor musun bu durumda? Ne anlatıyorsun yani?..

Az çalınan topu da toreira çalıyor başka bir adam mı var diyerek torerayı yermişin zaten hani eldeki malzeme bu napak gibisinden

Tor gitmeli diyorum,diğer oslardan 2 tane sahipsiz top fazla kazandı diye iyi olmuyor,sana göre bile en fazla "diğerlerine göre" iyi oluyor

Dolaylı yoldan benle hemfikirsin işte neye karşı çıktın ki

10 numara Allahsız olsun
Biz Allah'lı bir takımız

20240513_134539.webp

Toth bir yere gitti mi henüz? Yoksa gece bir an haberleri düşebilir mi
Bournemouth'ta gitti gidiyor diyorlar onun için ama bence oranın ilk tercihi değil Frattesi ve Fabian ile de ilgileniyorlar kendileri o yüzden Toth'u bekletiyor da olabilirler. Gerçi iyi satış yaptılar o yüzden her türlü de alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt