Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.642
- 18.180
- 2.228
Tweetera girilmiyorsa kesin bir bokları olmuştur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan ben niye sen attın sandım o postu jajdfjdj
Tutarız torreira saf adam kandırırsın oynarOyuncu burada kalmak istemiyorsa yapacak bir şey yok silah zoruyla mı tutalım
bize bi kanat ne olursa olsun lazim. Sadece 3 tane ile oynuyor, biri 10da.Oynar da ne oynar? Kanat olarak isterim; dediğim gibi Barış varken önceliğim başka mevkilerdir. 10 numara olarak net istemem...
Tutarız torreira saf adam kandırırsın oynar
Bak sana hakanı vermiyolar çatır çatır verim de alıyolar
Eyvallah rnktaşOkan hocayı ciddi eleştirenlerden birisisin ama bu konudaki farkındalığından dolayı tebrik etmek istedim.
Okan hocanın sene sonu ayrılmasına okeyim. Ama bu gelecek yeni yönetimin kararı olmalı.
Daha Can Armando'yu getiremeyen, getirip de transferini yapamayan adamlardan Okan hoca yerine gerçekten iyi bir TD getirebileceğine ve ona gerekli imkanları sunabileceğine inanıyor musunuz?
Lütfen doğruyu söyleyin.
Cengiz bey sizden hiç Like alamıyorum. Benden hoşlanmadıniz herhalde. Oysaki çoğu şeyde size katiliyorumEyvallah rnktaş
Ben yönetim,oyuncu,teknik adam ekseninde kimseyi körü körüne savunmam kimseyide körü körüne eleştirmem.
Benim burada yorum yaparken dikkate aldığım tek kriter Galatasarayın menfeatidir.
Sezon sonu olur o is ancaTorreira'yı satmışlar o yüzden twitter çökmüş
6 noda lazım. 2 si aynı anda muhimBu takıma ilk lazım olan şey 10 numara , hala 6,8 diye kıvranıyor millet , o sonraki iş
Şuan 5i aynı anda Kartalım, son günlere geldik, Lig başladı6 noda lazım. 2 si aynı anda muhim
Yarın umarım Antep bizi carpmaz. O carpmazsa Madrid çarpacak gibi geliyor.Şuan 5i aynı anda Kartalım, son günlere geldik, Lig başladı
Ya abicim ne demek istiyorsun net konuşsanaÖyle bir şey demedim, Torreira' nın alameti farikasıdır, rakipten top çalmak. Senin mesajından alıntı yaptığımı '' işareti koymamdan da mı anlayamadın cidden?..