Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahri Mod: Profesör #10 Nedim Sertel Duyuru Yapıyor

DİKKAAAAAAT!
Değerli üyelerimiz, transferlerimizin gelmesine çok az kaldı. Lütfen sakin olun ve uçak yere inene kadar kemerlerinizi çözmeyiniz.
Allah'ın izniyle bu sene de kuşlara koyacağız, enseyi karartmayın.

Ve ardından hep beraber tek nefeste şunları söyleyeceğiz;

şampiyon cimbombom'um ne istersen iste benden
istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
istersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla

istersen eğlenelim davullarla zurnalarla...

40 yaş üstünün nefesi yetmediği için değerli Barış Savaş'ı muaf tuttuk.

Oynar da ne oynar? Kanat olarak isterim; dediğim gibi Barış varken önceliğim başka mevkilerdir. 10 numara olarak net istemem...
bize bi kanat ne olursa olsun lazim. Sadece 3 tane ile oynuyor, biri 10da.
Lookman daha cok varyasonlar getirir bana göre.
Allahsizlar daha bi os alamadilar beklentim halen yüksek suc bende

giphy.gif

Okan hocayı ciddi eleştirenlerden birisisin ama bu konudaki farkındalığından dolayı tebrik etmek istedim.

Okan hocanın sene sonu ayrılmasına okeyim. Ama bu gelecek yeni yönetimin kararı olmalı.

Daha Can Armando'yu getiremeyen, getirip de transferini yapamayan adamlardan Okan hoca yerine gerçekten iyi bir TD getirebileceğine ve ona gerekli imkanları sunabileceğine inanıyor musunuz?

Lütfen doğruyu söyleyin.
Eyvallah rnktaş
Ben yönetim,oyuncu,teknik adam ekseninde kimseyi körü körüne savunmam kimseyide körü körüne eleştirmem.

Benim burada yorum yaparken dikkate aldığım tek kriter Galatasarayın menfeatidir.

Eyvallah rnktaş
Ben yönetim,oyuncu,teknik adam ekseninde kimseyi körü körüne savunmam kimseyide körü körüne eleştirmem.

Benim burada yorum yaparken dikkate aldığım tek kriter Galatasarayın menfeatidir.
Cengiz bey sizden hiç Like alamıyorum. Benden hoşlanmadıniz herhalde. Oysaki çoğu şeyde size katiliyorum

Öyle bir şey demedim, Torreira' nın alameti farikasıdır, rakipten top çalmak. Senin mesajından alıntı yaptığımı '' işareti koymamdan da mı anlayamadın cidden?..
Ya abicim ne demek istiyorsun net konuşsana

Ben -tor gitsin çünkü genel olarak kötü bir os
Sen-sarayla ilkaya nazaran daha fazla top kapıyor iyidir

Bu muyuz

Şimdi jem karacan ortada kalan topları bilal kısadan 2 tane daha fazla topladı diye genel olarak çok iyi bir os mı oluyor

Olmuyor işte sende biliyon,ben de olmadığı için gitmeli diyorum

Ayrıca hangi rakipten top kapmış,rakip sırtını dönecek bunun geldiğini farketmeyecek bu müdahale EDEBİLECEK ve top da bizimkilere ulaşacak,evet oldu böyle top kapmaları ama kaç tane oldu ki,bjkli kartal kayra da bunun kadar top kapıyodur zaten nasıl bir alameti farika bu yahu,koca bi orta saha senede 3 kere böyle topa müdahale edebildi diye iyi olarak mı adlandırılır,8 milyar tane daha parametre var onları kim yapacak

Nasıl bir alameti farikadır ki bu kartal kayra da da var aynı farika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt