Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.396
- 21.441
- 2.663
Antep maçındaki en ufak kaza şampiyonluğa mâlolurYarın umarım Antep bizi carpmaz. O carpmazsa Madrid çarpacak gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep maçındaki en ufak kaza şampiyonluğa mâlolurYarın umarım Antep bizi carpmaz. O carpmazsa Madrid çarpacak gibi geliyor.
Yarın umarım Antep bizi carpmaz. O carpmazsa Madrid çarpacak gibi geliyor.
Like için mi yazıyorsunCengiz bey sizden hiç Like alamıyorum. Benden hoşlanmadıniz herhalde. Oysaki çoğu şeyde size katiliyorum
Şampiyon dahi olsak bu yönetim ve hocayı seneye gormek istemiyom ya. Adamlar bize eziyet çektiriyor. Hem transferde hem maclardaAntep maçındaki en ufak kaza şampiyonluğa mâlolur
Şampiyon dahi olsak bu yönetim ve hocayı seneye gormek istemiyom ya. Adamlar bize eziyet çektiriyor. Hem transferde hem maclarda
Onun için yapsam Okan buruku ölümüne savunurum. 2 sene önce basladim Okan buruku elestirmeye oynattığı futbolda hayır yok dedim. Üstüme cullandilar. Zorlu yollardan geçtim Sadri hala ayaktayimLike için mi yazıyorsun
Şu forumda like sistemi kalksa da insanlar kendi düşüncesini özgürce yazsa keşke
Sadece yönetim ve hoca değil, kadroyada çok ciddi revizyon şart sene sonu , şampiyon olsak bileŞampiyon dahi olsak bu yönetim ve hocayı seneye gormek istemiyom ya. Adamlar bize eziyet çektiriyor. Hem transferde hem maclarda
Orası kesin zaten.Sadece yönetim ve hoca değil, kadroyada çok ciddi revizyon şart sene sonu , şampiyon olsak bile
Yapma yaw hashüs