Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin artık tutunabilir bir dalı kalmadı bu kadar plansızlık bu kadar amatör işler olmaz

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira ihtimaline karşı hemen kanteye teklif vermek gerekiyor 2 sene güle oynaya rahat rahat idare eder alamazsak fener için fiyat yükselmiş olur . Şu an torreira olduğu için kanteye uzak durmuşlardır ama gidecekse böyle bir ihtimal varsa en mantıklı tercih . Bunlar gidip Alex tath falan ikna edemezler sanmıyorum transfer ikna olayı bunlarda kaç maaş alıyorsun 2 ben sana 5 veriyorum başka yöntemleri yok proje sunamıyorlar ikna edemiyorlar şu paralar zamanında olsa inanılmaz kadrolar kururuldu doğru ellerde . Üzülüyorum gerçekten günün uyumadığım kısmı dışında her saniyesi galatasaray takip ediyorum şu durumlara üzülüyorum. Şunu görüyorum transfer sezonunun son günlerinde gidip önceden ikna ettikleri adamlara gelin diyecekler onların takımları da 2 kat fiyat çekecek kimse son günlerde oyuncusunu vermek istemez .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paralar suyunu çekmiş gibi görünüyor, bakalım şimdi napacaz?

Şampiyon dahi olsak bu yönetim ve hocayı seneye gormek istemiyom ya. Adamlar bize eziyet çektiriyor. Hem transferde hem maclarda

Yönetime evet, hocaya şimdilik devam derim ama şu an gerçekten en önemli şey 4 sene üst üste şampiyonluk.

4. şampiyonluk + yeni yönetim gelirse ballı kaymak olur.

Dünyanın en iyi 3 4 registasından birisi sana gelmek istiyor sen almıyorsun alamıyorsun cuesta frankowski ye toplam 16 m çıktın bu adamda çingene pazarlığı yapıyorsun bu adamın fabian ruizden seviye olarak eksik yanı yok . ortasahaya osimhen seviyesi alabileceğimiz tek oyuncu Hakan . Hakan çalhanoğlu asla alamayız diye düşündüğümüz oyuncular seviyesinde . İnter milan maçını açın izleyin sahadaki en iyi ortasaha Hakan çalhanoğlu , fofona falan seviye olarak aşağısında kalıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Like için mi yazıyorsun

Şu forumda like sistemi kalksa da insanlar kendi düşüncesini özgürce yazsa keşke
Onun için yapsam Okan buruku ölümüne savunurum. 2 sene önce basladim Okan buruku elestirmeye oynattığı futbolda hayır yok dedim. Üstüme cullandilar. Zorlu yollardan geçtim Sadri hala ayaktayim

orta alanı yeniden dizayn etmek lazım maçına göre sara-ilkay-torreira çıkarsın ama osimhenin olmadığı hiç bir avrupa maçında varlık gösteremiyorsan , koca devrede bir tane büyük maç derbi kazanamıyorsan demek ki sorunun daha büyük olduğunu ne zaman kavrayacaklar acaba
koca orta sahanda lemina harici rakiple fiziksel olarak didişecek top çalacak başka alternatifin var mı ? yok
rakibi sindirecek orta sahan var mı ? yok
topla alan katedebilecek top taşıyacak orta sahan var mı ? yok
geçiş hücumu yediğinde rakibi karşılayacak orta sahan var mı ? belki lemina
uzaktan şut atan orta sahan var mı ? yok
pırpır rakip ceza sahasını karıştıracak orta saha 10 numaran var mı ? o da yok
işin kötüsü bunların çoğunu yapamayan sara-ilkay tarzı sadece topa basıp oyun yönlendiren sete döndüğünde belki işe yarar nitelikte yaratıcı olabilen isimler var onlarda senden daha iyi ya da eşdeğer rakiplerde ne kadar işe yaradı gördük hemen hemen hiç
hemen şu an 3 adet orta saha elzem takım için bir adet 10 no , bir adet 6 no , bir adet 8 no oyunun iki yönünü oynayan top taşıyan o küsmesin bu alınmasın diye oyuncu almıyolarsa sonları 3 kupalı hamza hamzaoğlu gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt