Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyada yönetim istifa diyenler neden teknik ekibe istifa diyemiyor onu anlamadım ben ? Ne farkı var mevcut yönetimle teknik ekibin ?

Daha yüksek sesle istifaya davet edilen Mancini’den daha mı iyi durumda teknik ekip?

Sarı gözlük hayranı mıyız yoksa ?
Oyuncuları bunun seçtiğini düşünürsek bu arkadaş yönetimden daha suclu

Soktuğumun yerinde her önüne gelen ya hamstring ya diz bağ zedelenmesi. 2 senedir farklı bir sakatlık okumuyoruz.
Akıllanmıyorlar da demek ki amele gibi basalım maçları ve buna göre hazırlanmalar sıkıntılı demiyor eleman.
Taktik olmayınca sigirpres yapıyorsun sadece tunacim

Çok yazdım da anlayamadı insanlar

Köşede durur kadroya girerdi en kötü beleşe konyaya gideceğine
Berkan ın elden çıkarılışındaki telaş çok enteresandı. Zannedersin yıllık 5 milyon alıyor ya da Konya ya ciddi bonservis ile gitti. Ha bu arada Arda bizi kaç kere yaktı, onun yerine sol stoperde bile oynardı. Ah hocam ah.

Şu sakatlık mevzusunu gereğinden daha az konuşuyoruz biz. Bir takımda oynayan oynamayan herkes nasıl tek tek darbesiz sakatlanabilir ya? Lan kaleci bile adaleden sakatlanabilir mi? Kaan'ın 10 kilo fazlası var. Hiç mi ne oluyoruz, biz ne yapıyoruz diyen yok? Bir de bu herife biz transfer yapalım diyoruz. Aldığımızı da sanki çöp etmeyecekmiş gibi.

Yarın bi sekilde kazanip,Hemen derhal 2 3 iyi adam alirsak ki alamayiz.Yine bi sekilde toplariz durumu.Puan kaybi gelirse dagilma ihtimalimiz epey fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt