- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Eyüpsporda Kayyumspor olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten ilk 5 maçları hariç bizim maça kadar 1 tane zor maçları yok. Eğer o fikstürü kayıpsız geçerlerse korkarım ki şampiyon olurlar.fbnin ilk 5 lig macı zor buna güveniyorum
Maliyetlere bakılmaksızın hem de.Elit oyuncular alcas olm.
İş işten geçtikten sonra alacağız herhaldeElit oyuncular alcas olm.
Basgana AKP kankalarindan emir gelmis olabilir. Baska türlü aciklama yok bu transfer dönemi icin.
Basgana AKP kankalarindan emir gelmis olabilir. Baska türlü aciklama yok bu transfer dönemi icin.
Keṣke bize de atansaEyüpspora kayyum atanmış
![]()
Haluk; Yönetim Okan hocaya transfer yapmak istedi, hoca takımı yeterli görüyor!
bunu yazın demişti haluk
kendi ağzıylada söyledi okan !
ya okan allah aşkına ne acısı çekiyorsun? 3 senedir şampiyonsun. Toreyra ya edilmedik laf kalmamış. Neyin Galatasaraylılık neyin olmadığı ile ilgili bir kural varsa paylaşın da bilelim. Bundan 1000 kat daha kötü sezonlar geçirildi; forumda böyle ortam olmazdı. Şuraya iyi kötü iki goygoy olsun diye giriyorum sürekli bir ağlama sürekli bir ağlama birileri sataşıyor.yaptığı hataları desteklemek Galatasaraylılık değildir!
milyonlarca para kazanıyor!
4:30 larda clublarda geziyor!
Acısınıda biz çekiyoruz!
yav ne eliti maximum onyedika şoparını alıp gelebilirler.İş işten geçtikten sonra alacağız herhalde
Sosyal medyada o durumda eleştiri olur eleştiri olmazsa başarı olmazda çok bel altına iniyorlar bide çoluk çocuk bir çoğubazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.