Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım da yönetim yetersizliğinden şampiyonluk vermesin ya bu ne kepaze iş

Eyüpspora kayyum atanmış

Leaving See Ya GIF by MOODMAN
Keṣke bize de atansa

Haluk; Yönetim Okan hocaya transfer yapmak istedi, hoca takımı yeterli görüyor!

bunu yazın demişti haluk

kendi ağzıylada söyledi okan !

Yönetime saymadığım kalmadı ama bende olsam Cl de ilk 24 e kalamadan bu teknik heyete asla transfer yapmazdım kendi ağzıyla yaptığı açıklamalar hala duruyor

yaptığı hataları desteklemek Galatasaraylılık değildir!

milyonlarca para kazanıyor!

4:30 larda clublarda geziyor!

Acısınıda biz çekiyoruz!
ya okan allah aşkına ne acısı çekiyorsun? 3 senedir şampiyonsun. Toreyra ya edilmedik laf kalmamış. Neyin Galatasaraylılık neyin olmadığı ile ilgili bir kural varsa paylaşın da bilelim. Bundan 1000 kat daha kötü sezonlar geçirildi; forumda böyle ortam olmazdı. Şuraya iyi kötü iki goygoy olsun diye giriyorum sürekli bir ağlama sürekli bir ağlama birileri sataşıyor.

Arkadaş büyü mü yaptılar her halt bizi buluyor 2026 ya girmeseydik iyiydi yav

bazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.
Sosyal medyada o durumda eleştiri olur eleştiri olmazsa başarı olmazda çok bel altına iniyorlar bide çoluk çocuk bir çoğu

İtalyada torreiranın menajeri ile teklif görüşmesi yapan adam londrada da saranın menajeriyle yapar.
Zaten ş.ligi serüveni bizim ve sara için tamamlanmış bulunmakta hafta içi a.madrid maçı sonrası satıldı haberini okuruz.

Rafa benficaya gitmiş

Bjk tüm yabancıları temizledi nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt