Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Lookman a gereksiz diyen arkadaşlar var. Barış gidecek seneye bunuda düşünün derim. Ki Barış iyi oyuncu fizik olarak yıpratıyo ama gol/asist katkısı yetersiz. Pas verme konusunda ciddi sorunları var. Tmm hoca başka strateji uygulasa Barışın fiziği cok daha faydalı olur ama hocadada böyle bir meziyet yok. Mecbur oyuncular çözecek işi bu yüzden de transfer lazım. Lookman Sane kanatları efsane bişe olur bu arada.
Lookman gelsin bu takımın osimhenden sonra en gözde ismi olur

Bahsi geçen lookman-ederson paketi müthiş olur ama bir osimhen parası daha harcamanın pek mantığı yok kulübü ciddi manada sıkıntıya sokar gerçi futbol aklı olmadığından anlık hareket edildiğinden bir antep puan kaybı sonucu kafayı kırıp alabilirler de
Abi o para normalde 70 e falan biterse daha iyi diyelim senin kapını çaldılar

Barış Alper ve Osimheni istediler 100 milyon teklif ettiler satarmısın satmazsın işte ederson ve lookmanda atalanta için o statüde devre arası kısıtlı zamanda cl oynayan takımın en önemli 2 oyuncusunu almak istiyorsan mecbur cüzdanı ortaya atmak zorundasın malesef

Harcama yapılacaktır bunlar en kötü ilerde Osimhen'i satar mali durumu toparlarız diye düşünüyorlar

Bence Şampiyonlar liginden eleneceğiz bahaneleri kalmayacak Okan hocaya 30-40mlik adamlar almak yerine yönetim 30-40 4-5 oyuncu almalı alın zaten oynatmak zorunda kalacak

Yalniz Lookman 10 numara icin düsünülüyorsa fahis bir hata yapiliyor

Kanat/forvet icin ok ama 10 numara cok farkli bir mevki

Bize net bir 10 numara lazim

Enzo‘nun kiralanma ihtimali varsa direk cökmeliyiz

Hem genc hem meziyet olarak tam ihtiyacimizi karsilayabilecek bir oyuncu

Toth-Kislyak-Torreira var bir hayalimiz.
Yedeklere lemina, sara, ilkay bitti gitti anasını satayım.
Yazın da arkalarına hakanı koyarsın.

40-50 harcayacaksanız bu ikiliye harcayıp alacaksın geçeceksin. Senin en büyük sorunun bu.

@Veli Baltacı Kavukçu ve avanesine güvenip nöbet mi açılır :D
Bu nöbet açma işine de gereksiz bir önem atfediyorsunuz bence. Ciddi değilsindir gerçi tahminim :) Alper 'ben uygun değilim, başka yönetici de online değil, aç' dedi açtım ben de. Uğurlu biri açıyor da transfer geliyor ya da tam tersi diye bir şey yok tabi. İşin gırgırı o.

Bu arada Ghendouzi Lazio ile maç oynuyor süper kupada oynamaz demiştin. Adam oynamayı bırak gol bile attı. :asd:

Buralara duygular ve bağ ile geldik önce taraftar aklını başına alıp futbolcular ile bağı yaralamayacak.

İcardi, osimhen, torreira , barış, apo gibi duygusal oyuncularla aradaki zayıflayan bağı güçlendirmek lazım.
Sahadaki komutanı duygusal olarak yüklersen onlar da senin için savaşır.

Taraftarın kalkan götünü bir kere indirici bir yönlendime gerekiyor.

Buralara duygular ve bağ ile geldik önce taraftar aklını başına alıp futbolcular ile bağı yaralamayacak.

İcardi, osimhen, torreira , barış, apo gibi duygusal oyuncularla aradaki zayıflayan bağı güçlendirmek lazım.
Sahadaki komutanı duygusal olarak yüklersen onlar da senin için savaşır.

Taraftarın kalkan götünü bir kere indirici bir yönlendime gerekiyor.
Önce teknik heyetle yönetim doğru işleri yapsın da taraftar kalanı halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt