- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.094
- 4.608
Transferrrrrrrrrrrr
Çok bekledik bugünleri çokkkkkkk
Okan buruk gençleri oynatıp geliştiren biri olarak bilinir zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferrrrrrrrrrrr
Çok bekledik bugünleri çokkkkkkk
Simit satmaya gitmistirKavukçu gezmeye gitmiştir ağız tadıyla bir tatil yaptırmıyorsunuz
Icardi o sakatlık öncesinde de kötüydü, o sakatlık sonrası idman yapmadan maça çıkma gibi aptalca bir süreçte daha da kötüleşti. Sorunu çapraz bağ değil diyorum, hadi öyle bile olsa şu hali profesyonel futbolun bile gerekliliklerini karşılayamıyor.Dayı yapma artık allahını seversen icardi bir önceki yılın kasım ayında da sakatlık yaşadı onu es geçip yorumluyoruz u mevzuyu hep.
Ayrıca epl'si tsl'is yok. Farklı seviyenin oyuncuları olsalar da o seviyeye göre sırıtıyorlar ikisi de değil mi mevzu bu.
Osimhen sonrası icardi gönderememe hamlesi tarihin en büyük hatasıydı. Osimhenin arkasında osimhenin bir benzeri olacaktı. Yazın burada hasan 2 oyuncuyu söyledi bu ikisi olacaktı.
Planlama yanlış, ekip yanlış.
Ama bahsettiğimden yine uzaklaşıyoruz. Taraftar en olumlu konuda bile tahammülsüzlük gösterme peşinde.
Konular birbirinden bağımsız bence ve buna katılmalısın. Taraftar angutluğu çok. Osimhen sakatlandığında icardi girecek diye aşkım olayım diye bağıran sevinen taraftarın mallığını hafife alıyorsun.
Bence alma.
Okana, yönetime falan artık sayasım ve sövesim gelmiyor, bıktım çünkü. Hepsinde de sana katılıyorum.
Ben değildim ama kim olduğunu biliyorum, doğru yapmış diyebilirim.@Alper Altun senden bahsediyor gibi.
o onların mallığı valla fazla twtter falan bakmıomNasıl bir işbilmezlik tepkisi anlatır mısın.
Donnaruma kovaladık burada bekledik.
Akanji nasıl mal diye sosyal medyada yazılanlar dön bak. Hakanın istenilmemesine bak.
Ve taraftarın tepkiyi verdiği yer hala yönetim ve okan değil. Sahadaki oyuncular.
napoli 5 kira + 20 ops vermiş nesrine
bunlar sıkıştığı anda ya kpaşa ya da napoli yetişiyor hemen
En-Neysri'nin yarım sezonluk maaşı 3-3.5 milyon euro bandında. Tekliflerin tamamı maaşı FB'nin karşıladığı senaryo.
Aslında 500k-1m bandında kiralama teklifleri geliyor kısacası
nesrini verirlerse direkt ya nkunku ya da lookmanı çekerlerBu ayaksızın 25 ettiği piyasada Lookman için 35 bedava duruyor