Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayı yapma artık allahını seversen icardi bir önceki yılın kasım ayında da sakatlık yaşadı onu es geçip yorumluyoruz u mevzuyu hep.

Ayrıca epl'si tsl'is yok. Farklı seviyenin oyuncuları olsalar da o seviyeye göre sırıtıyorlar ikisi de değil mi mevzu bu.

Osimhen sonrası icardi gönderememe hamlesi tarihin en büyük hatasıydı. Osimhenin arkasında osimhenin bir benzeri olacaktı. Yazın burada hasan 2 oyuncuyu söyledi bu ikisi olacaktı.
Planlama yanlış, ekip yanlış.

Ama bahsettiğimden yine uzaklaşıyoruz. Taraftar en olumlu konuda bile tahammülsüzlük gösterme peşinde.

Konular birbirinden bağımsız bence ve buna katılmalısın. Taraftar angutluğu çok. Osimhen sakatlandığında icardi girecek diye aşkım olayım diye bağıran sevinen taraftarın mallığını hafife alıyorsun.
Bence alma.

Okana, yönetime falan artık sayasım ve sövesim gelmiyor, bıktım çünkü. Hepsinde de sana katılıyorum.
Icardi o sakatlık öncesinde de kötüydü, o sakatlık sonrası idman yapmadan maça çıkma gibi aptalca bir süreçte daha da kötüleşti. Sorunu çapraz bağ değil diyorum, hadi öyle bile olsa şu hali profesyonel futbolun bile gerekliliklerini karşılayamıyor.

İşte ben de diyorumki doğru işler yapılsa bence bu tahammülsüzlük olmaz. Doğru işler yapılmıyorki sürekli sabır testinden geçiyoruz. Her transfer dönemi rezillikler yaşıyoruz.

Çok pahalı adamları alamayacağın üzerinden iletişim yürütsen taraftarı konsolide edersin zaten ama bunlar başarılı iş olunca ekranda, yoksa kayboluyorlar. Bu Ndombele transferinin olduğu gün Erden Timur’un açıklama yapması gibi biraz, hata da yapsa çıktı hatasını anlattı, limitimiz yok zar attık tutmadı dedi, bundan bile imtina ediyorlar.

Bu ortamda sen istediğimiz oyuncuyu alırız dersen taraftar ne beklemeliki, iletişim yanlış en başta.

Sen Torreira için falan beğenmeyip gitsin diyenlere laf ediyorsun da bunlar bence azınlık.

Millet ayaksız çöpünü bile 25 milyona iteleyecek, ne oyuncu almayı becerebiliyoruz ne de satmayı rezil yönetim

Insallah bugün taraftar iyi bi protesto eder bu hainleri

Nasıl bir işbilmezlik tepkisi anlatır mısın.
Donnaruma kovaladık burada bekledik.
Akanji nasıl mal diye sosyal medyada yazılanlar dön bak. Hakanın istenilmemesine bak.

Ve taraftarın tepkiyi verdiği yer hala yönetim ve okan değil. Sahadaki oyuncular.
o onların mallığı valla fazla twtter falan bakmıom

IMG_3487.webp

Şöyle bir görsel yapmışlar

En-Neysri'nin yarım sezonluk maaşı 3-3.5 milyon euro bandında. Tekliflerin tamamı maaşı FB'nin karşıladığı senaryo.

Aslında 500k-1m bandında kiralama teklifleri geliyor kısacası. Opsiyon teklifleri de zorunlu değil. En-Neysri'nin şu formuyla büyük liglerde tutunma ihtimali
sıfır. Sezon sonu döner.

FB'de akıl varsa Arabistan'a kiralar. Orada iş yapma ihtimali var

En-Neysri'nin yarım sezonluk maaşı 3-3.5 milyon euro bandında. Tekliflerin tamamı maaşı FB'nin karşıladığı senaryo.

Aslında 500k-1m bandında kiralama teklifleri geliyor kısacası

Yıllık maaşının 9 milyon olduğunu amigoları istemeden ifşa etti, yarım sezonluk maaşı 4.5 milyon inş satın alma opsiyonu zorunlu değildir ellerinde patlaması lazım bu ayaksız bedevinin

ümit karan tutuklanmış

sevgilisi patlatmış adamı

iftira gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt