Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferde 1.öncelik oyun kurma özelliği a+ olan bi 8-10 karışımı topçu lazım
2.öncelik melo gibi pis iş uzmanı 6 lazım
bunları aldıktan sonra transferde istersen son günü bekle 1 kanat indir o kadar

Dayı takımda 12 tane oyuncu var yok.
Bütün dünya 1-2-5 milyona oyuncu bulabiliyor biz bulamıyoruz.
4 tne yabancı boşluğu var 4 tane üst düzey elit oyuncu mu gelecek? Yok. O zaman boşa bunları aklamaya gerek yok.
Benim amacım bunları aklamak değil rengo cidden şuan piyasa aşırı yüksek. Hele devre arası cok daha yüksek. Hoca hoca olsa bu kadroya bir iki orta seviye takviye iş yapardı ama bizim elit oyuncu transfer etmememiz bu seneyi götürür bence.

osi
bay-fernandes-sane
sano-torreira
eren-solet-sanchez-sallai
uurcan​

Twitter’da bir kaç hesap şu adamı bize yazmış gibi gördüm. Bu tarz isimlere 40M’lik Edersondan falan daha sıcağım

Okan hocam bugun gorusmelerimiz devam ediyor elit oyuncularla gorusuyoruz almak icin almayacagiz bugunde olabilir 10 gun sonrada aciklamasini duyar gibiyim.

Okan hocam bugun gorusmelerimiz devam ediyor elit oyuncularla gorusuyoruz almak icin almayacagiz bugunde olabilir 10 gun sonrada aciklamasini duyar gibiyim.
Yani tabii ki calisiyoruz, yogun bir emek var. Yani baskanimiz her turlu destegi veriyor. Tabii ki taraftar transfer istyor yani, zaman aliyor surecler yani.

Turlu turlu yani ve turlu turlu tabii ki lerle dolu bir demec

Sen bugün yüzde 100 hazır 500m bonservis ile topçu getirsen Atletico ve city maçında oynatamazsın. Anladık hocadan nefret ediyorsun ama bari sallarken arkası sağlam olsun yazdığının.
Ne oynatamıyormuşsun? Oynatan oynatıyor. Bunun futbol dünyasında bir sürü örneği var. Adamlar Guendouzi’yi getirdikleri gibi bizim maçta oynattılar? Fb için biz city olmazsak da rahatlıkla atletoyuz. Ayrıca mesele atletico city filan değil, mesele Okan. Soruyorum Osi ve İsmail (ki bunlar da gelir gelmez ilk 11’e alınmadı, milli aradan sonra alındılar, yine de gelir gelmez ilk 11’e alındıklarını kabul edelim) hangi oyuncuyu getirdiği gibi Avrupa’yı geçtim ligde ilk 11’de oynattı? Tek bir tane örnek olursa eyvallah sallıyorum, ama yoksa, salladığını kabul edecek misin? Mesele nefret değil, gerçekler. Gerçekleri görmek istemiyorsunuz hepsi bu. Aksi buyur soruya cevap ver.

Ne oynatamıyormuşsun? Oynatan oynatıyor. Bunun futbol dünyasında bir sürü örneği var. Adamlar Guendouzi’yi getirdikleri gibi bizim maçta oynattılar? Fb için biz city olmazsak da rahatlıkla atletoyuz. Ayrıca mesele atletico city filan değil, mesele Okan. Soruyorum Osi ve İsmail (ki bunlar da gelir gelmez ilk 11’e alınmadı, milli aradan sonra alındılar, yine de gelir gelmez ilk 11’e alındıklarını kabul edelim) hangi oyuncuyu getirdiği gibi Avrupa’yı geçtim ligde ilk 11’de oynattı? Tek bir tane örnek olursa eyvallah sallıyorum, ama yoksa, salladığını kabul edecek misin? Mesele nefret değil, gerçekler. Gerçekleri görmek istemiyorsunuz hepsi bu. Aksi buyur soruya cevap ver.

renktaş neyi zorluyorsun bilmediğin konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt