Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.908
- 14.826
- 2.623
Takımda şu an Torreira dışında 3 maç üst üste 90 dakika çıkaracak orta saha oyuncusu yok.
Deve kuşu gibi kafayı kuma gömmeye devam
Deve kuşu gibi kafayı kuma gömmeye devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle birşey yokCiddi ciddi Marmoush mu gelecek yani![]()
Twitter’da bir kaç hesap şu adamı bize yazmış gibi gördüm. Bu tarz isimlere 40M’lik Edersondan falan daha sıcağım
Yapmak icin transfer yaparlarsa Cuesta Frankowski Carlos Vinicuis Serge Aguier gibi oyuncular gelir ki taraftar fb macindan sonra buyuk tepki koymasaydi ayni tas ayni hamam devam edecekti
25 yaşımda 25M olunca alırıSözlükte gurrpegi bunun bize önerildiğini, ilgilenmediğimizi yazmıştı kaç gün önce.
Örnek de verdim. Yine diretecekseniz, diretin, benim için sıkıntı yok. Ama Okan bu ve olan Galatasaray’a oluyor.renktaş neyi zorluyorsun bilmediğin konuda
Kral ne örneği aç bak yav mbappe getir CL de oynatamiyorsun Lig aşaması maçları bitmeden neyi iddia ediyorsun hala internet var gir bak Allah aşkına herşeyde de bilir kişi olmayın bu kadar yavÖrnek de verdim. Yine diretecekseniz, diretin, benim için sıkıntı yok. Ama Okan bu ve olan Galatasaray’a oluyor.
bu yönetim değil marmuş hiçbirşey çekemez
Yahu mesele şlde oynatıp oynatmamak değil ki. Elbette prosedür gereği oynatamazsın, dediğimiz bu değil. Dikkat et ilk mesaj bir alıntıya cevap. Okan’ın alışkanlığına atıf yani. Kalıpları var. Yoksa elbette şl lig aşamasında kural gereği oynatamıyorsun. Tartışılan kural değil ki. Ayrıca bilirkişilik filan yaptığımız yok renkdaş. Burası forum, yazmazsak ne anlamı kalır forumun. Çok ciddiye alıyorsunuz bence. Hepi topu bir eleştiri ve forumların amacı da bu.. yoksa evet futbolda tüm anladığım ortalama bir seyircinin anladığı kadar hatta bir tık daha da az olabilir.Kral ne örneği aç bak yav mbappe getir CL de oynatamiyorsun Lig aşaması maçları bitmeden neyi iddia ediyorsun hala internet var gir bak Allah aşkına herşeyde de bilir kişi olmayın bu kadar yav
linc yemeden silÖrnek de verdim. Yine diretecekseniz, diretin, benim için sıkıntı yok. Ama Okan bu ve olan Galatasaray’a oluyor.
osimhen satılmalıOsimheni aliyorsan kadroyu eksik ayni zamanda kalite olarak eksik birakamazsin birakirsan lux bir arabaya tup taktirmak gibi birsey olur bizde tam olarak suan bu durumdayiz
120 ustu teklif gelirse olabilir onun disinda satilamaz.osimhen satılmalı
Yedim bile.. ilk mesaja “her ne kadar şl lig maçında kural gereği yeni transfer oynatılmıyorsa da, bu kuralın olmadığını varsayalım” diye ekleme yapmam gerekiyormuş. Sağlık olsun. Biraz sopa atsınlar da rahatlarlar belki. Şark bülbülündeki günün mazlumu da ben olayım.linc yemeden sil
Kafamızada bi huni takar gezeriz abi osimhen satılmamalıosimhen satılmalı