Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar sosyal medyada yazio cizip para kazanma derdinde olan hesaplari besledigi surece bir sey degismez.

0 prim vermek lazim ki isini duzgun yapan ortaya ciksin. (Varsa oda)

Ben farklı bir plan düşünüyorum.
Maestro Oulai filan Fransa'dan gelmedi mi?
Lig 1 ve 2'nin Istatistiklerine baksınlar..Top çalma, hava topu uzaklaştırma, top sürme vs vs kategorilerinde iyi olan 6 ve 8 seçsinler sonra 5 - 10 milyon arasında alsınlar.
Sonra da Gouri için gerekirse 30 milyon teklif etsinler böylece 40 - 50 arası bitirelim. Gouri olmasa da çok iyi 10 numara alalım ama kim var bilmiyorum. Paqueta'ya tam hakim değilim.
Neyse işin özeti, mevcut kadroya ilk 11 oynayacak 10 numara ve yedek için 6 - 8 oynayan 2 orta saha ekleyip yazı bekleyelim. Gouri yerine safkan 10 veya 8.5 gelirse extra 1 kanat forvet şart.
ts ugandadan keşfetmedi gerçekten

nice in rennes in lyonun önünden aldı

Galiba para yok bu sebepten Atletico maçını bekliyoruz

Ne anlatıyorsun olm sen

Pahalı olduğu için onay vermiyor demiş zaten adam.
Ben de onu dedim zaten onay mi verecekti bir de dedim. Baskan onay verir zaten demissiniz ben de ne alaka ben onay veren makam degildir demedim ki dedim . Aynı soruyu içimden ben sordum ne alaka diye ama biz sizin gibi giderli yazamıyoruz o sizin hakkınız malum

Sezon sonu seçimler için ekstra güçlü bir aday var mı? Bu konuda sizin rastladığınız bir haber var mı? Ben hiç habere rastlamadım. Umarım seçime son 1-2 hafta kala bir aday çıkmazda uzun zamandır hazırlanan güçlü, mevcut projeleri devam ettirecek ve üstüne koyacak, futbolda transferde profesyonel bir ekip getirecek bir aday hazırlanıyordur. Hiç sanmasam da.

lan rezil herifler madem istiyordunuz niye beklediniz püü reziller

Sezon sonu seçimler için ekstra güçlü bir aday var mı? Bu konuda sizin rastladığınız bir haber var mı? Ben hiç habere rastlamadım. Umarım seçime son 1-2 hafta kala bir aday çıkmazda uzun zamandır hazırlanan güçlü, mevcut projeleri devam ettirecek ve üstüne koyacak, futbolda transferde profesyonel bir ekip getirecek bir aday hazırlanıyordur. Hiç sanmasam da.
Gecenlerde Kavukcu italyaya gitti konusunda yazmistim galiba.

Benim binada eski magazacilik as yoneticisi oturuyor. Onla ayakistu sohbette icerideki muhalif kisim Hatipoglu, Kavukcu ve GSYİAD tarafindan asiri rahatsiz haldelermis.

Kendi iclerinde de en guclu cikabilecek aday Kolombus agabey olarak soyledi (Cemal Ozgorkey).

Serhan Abi bu senaryo doğrudur da bunu Aralık sonunda yapmış olmaları gerekiyor anladın?

Bana bu mantikli gelmiyor bir oyuncu boyle dusunuyor diyelim tum oyuncular mi boyle dusunuyor?
Ben böyledir demiyorum böyle de olabilir diyorum. Gidilen oyuncuların, başka alternatifleri varsa olabilir. Neden olmasın?

Gecenlerde Kavukcu italyaya gitti konusunda yazmistim galiba.

Benim binada eski magazacilik as yoneticisi oturuyor. Onla ayakistu sohbette icerideki muhalif kisim Hatipoglu, Kavukcu ve GSYİAD tarafindan asiri rahatsiz haldelermis.

Kendi iclerinde de en guclu cikabilecek aday Kolombus agabey olarak soyledi (Cemal Ozgorkey).
Cemal Özgörkey'i de bir iş yaparken görmedik ki. Sürekli girdiği yönetimlerde istifa etti. En son Erden Timur'la anlaşamamış istifa etmişti diye hatırlıyorum. Onun bu işe gireceğini pek sanmıyorum. Ozan Korkut olabilir gibi geliyor bana ama ne kadar güçlü bilmiyorum.

Galiba para yok bu sebepten Atletico maçını bekliyoruz

şu fiyatlara karşı biraz omurgalı bir taraftar grubu olsa protesto yapar

gerekirse maça gitmez

bu ne lan kafayı sıyırmışlar

hocanın ve yönetimin saçma sapan maaş politikasını taraftardan çıkarıyorlar

bu öyle iyi oyuncu istiyorsan çok para vereceksin olayını aşmış artık

Cemal Özgörkey'i de bir iş yaparken görmedik ki. Sürekli girdiği yönetimlerde istifa etti. En son Erden Timur'la anlaşamamış istifa etmişti diye hatırlıyorum. Onun bu işe gireceğini pek sanmıyorum. Ozan Korkut olabilir gibi geliyor bana ama ne kadar güçlü bilmiyorum.
Hic bilmiyorum valla, ben de sasirdim kadin oyle dediginde - belki de kendi fikridir aday olmasini istedigi kisi olarak.

Ama Gsyiad , hatipoglu ve kavukcu kabus gibi dedi - baya muhabbeti oluyormus iceride bunun. Daha uzun muhabbet edemedim ayakustu karsilastik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt