Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten planlama şu değil midir,

Biz 1 veya 2 tane büyük oyuncu peşindeyiz ama bunları alabilirsek 28 ocakta alacağız

Fakat 28 ocak'a kadar işte Fransa'dan bi tane genç getirdik 3-5'e, bi de Antep'ten Camara'yı aldık 7'ye.
Futbol akli yok kulupte herseye Okan Buruk karar verecek en son da Baskan onay verecek transfere. Boyle oldugu icin bir plan olmuyor ortada.

Transfer için ŞL bekleme olayı nedir?
Biri mala anlatır gibi anlatabilir mi?
Elenirsek ihtiyaç yokmu yani orta sahaya, forvete, 10 numaraya?
Yedek kulübesinde Ahmed Yusuf yeterli mi yani?
Alabileceğimiz tek oyuncular ŞL den elenen takimlardan mi olmak zorunda?

Takımda yedek oyuncu yok elit oyuncu gelene kadar neden 2-3 ilk 18 oyuncusu alınmıyor?

Yukardan emir mi var?

Ben anlamıyorum.

Bir şey merak ettim
Hatipoğlu denen utanmaz adam hala koltukta oturuyor mu

Yönetime bi nebze kızabilirim oda transferler geç kalıyor diye

Okan hocaya alınan topcular kimseye alınmadı 3 sene sampiyon oldu ama kimlerle oldu

adama 75 mılyona forvet alındı sane gibi adamlar alındı

icardi gibi adamlarla sampiyon oldu

ve her transferimizin gecikmesi yine okan buruga yazar son transfer dönemlerinin hepsinde en pahalı en imkansız adamı liste olarak verdi yönetime ben beklerim dedi

Sabaha kadar transfer yapsınlar şimdi
Galatasaray düşmanı disarda aramasin
Bu takımın defoları 2 ay önce belliydi
Hiçbir çalışma yapilmamis

Ulan 1 tane lan bir tane ortalama futbolcu getirecektiniz şu geçiş döneminde zararsız atlatacaktık.
28 ocağınıza koyayım. Zaten ş.liginde devam edeceksiniz ya 28inde müthiş adamları alıp geleceksiniz.

Rezil kepaze Galatasarayı satan reklamcı herifler.

Maalasef ne dediysek çıktı. Antep maçı sürpriz oldu ama beklenen sondu.
Kökten değişiklik şart.
Sorun sadece saha içi değil, saha dışı da gitti. Resmen 2000li yıllara döndük. VAR bile sadece fenerin lehine çalışıyor. Bugün bize verilmeyen ama fenere verilecek minimum 4 faul verilmişti.
Bir şekilde herkese dişini gösterebilecek isimler şart.

Ben okan hocamdan razıyım

Şımarık gs taraftarı takımı kötü etkiledi bugün

Hoca yeme operasyonu liderleri icardi ile lemina da gerekeni yaptı

bu tarz maçlarda yedekte bi bakambu, mitrouglu, vinicus falan olurdu 1 tane maç alırdı şuan öyle bi topçu da yok

Mevcut durumda yüksek bütçeli transfere gerek yok. Burada harcanması düşünülen bütçe yaz bütçesine eklenip yeni yönetimin ve onların getireceği profesyonel bir ekiple yeniden takımın yapılanmasında kullanılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt