Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane topu kaybetmek üzere sallai bekliyo

Eren topu kaybedecek apokerim izliyo nasılsa alır diye

Bizim salaklar iki kışi birden topa cikiyo adamın önünde kaliyo

Oturuyorsa ne işe yarıyor Vasfi ne bu adamın
Yönetimde Niyazi Yelkencioğlu(sponsorluk- ne kadar başarılı olduğu muamma)Sedat Artukoğlu(İnşaat işleri, Ada vb.), Fatih Demircan(Alt yapı ve tesis) ve sözde transfer sorumlusu ama onu da yapamayan Kavukçu dışında diğerlerinin ne yaptıklarını bile bilmiyoruz ki. Herhalde maçta locaya geliyorlar, biri iki toplantıya katılıp puro için yakınlarına hava atıyorlar.

Takımın sportif direktörü okan buruk acaba 30 40 milyona kimleri istedide yönetim ugraşıyor merak ediyorum

Galatasaray kendi evinde puan kaybederken 5 değişikliğin 2’sini kullanabildi ve oyuna aldığı oyuncular Kazımcan ve Kutucu. Galatasaray’ı düşürdükleri durumu anlatmak için başka bir söze ihtiyaç var mı? Sebep olanlar defolup gitmeden bir halt olmaz bizden.

Babalarının parası gibi 70 milyon saçıp iki transfer yaptıklarında kimse alkış tutmasın, bu günleri unutmasın. Süper kupa rezilliğini, poşet mevzusunu, kurullara karşı ezikliklerini unutacak olan tutmasın bu takımı.

Fatih Terim’i imparator yapan en önemli şey ne zaman kalıp ne zaman gitmesi gerektiğini iyi bilirdi o yüzden hep imparator olarak anılıyor

Okan eğer bugün gidip hatalarından ders çıkarırsa ileride tekrar eskisinden daha güçlü dönebilme ihtimali var yoksa sonu hamzaoğlu gibi olacak

Yedeklerin Ahmed Kutucu, Yusuf Demir, Arda Ünyay, Kaan Ayhan vs olduğu yerde başarı bekliyoruz.

Sonra tek kulvarda bu takım gitmeli diyince bana kızıyorsunuz bu takımın hedefi Avrupa diyorsunuz da taraftara bu yedek kulübesini reva görenler bırak Avrupa'yı ligi alsa şükreder hale geliyoruz.

Bir an önce CL'den elenmeliyiz yoksa şampiyonluk gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt