Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.649
- 14.703
- 1.398
atletico maçında bu ruhsuzluk facia bi sonuca yol açar umarım takımı tokatlayıp kendine getirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro planlaması yapamayan okana laf yok ?Şahan'a helal olsun laps laps yapıştırıyor.
Ben garanti verebilirim. İlk sene çok güzel iş yapar muhtemelen. Sonraki 3 sene yavaş yavaş Sergio Oliveira'ya evrileceği garanti. Çok iyi profesyonel olsa bile kaçınılmaz son bu. 30m bonservis, yıllık 10m maaştan. 70m euroya elveda.Hakan Calhanoglu'nun ilkay gibi olmayacaginin garantisi var mi mesela?
Le Havre'dan Soumare'yi sürpriz şekilde rotasyona katsalar bari. Gerçi sözleşmesinin bittiğinden haberleri dahi yoktur.Şu yedek kulübesini görüp utanmayan var mı ?
Şunlarla şampiyon olabileceğimize inanan var mı ?
Rakibin yedek orta sahası İsmail, Fred, Alvarez
Ekli dosyayı görüntüle 311843
yedekde 2 kaleci varmış
kadroyu fulleyebilmek için
Yerli hoca gelmemeliİşte bu yüzden sezon sonu okan buruk gönderip ardayı getirmek lazım
Bu yıl özelinde bu puan kayıpları aşırı lüks ve normal falan da değil ileride anlarsınız. Hoca da inanılmaz problem var ve İcardi inadı muhtemelen bizi şampiyonluktan edecek.Bu kayıplar olacak,normaldir.sezon uzun ama ilk 11 e 3 transfer şart.yerli sagbekte...
Sampiyon biz olacağız herseye rağmen.Iyi geceler mayısa kadar.
Valla oyuncunun isminden haberdarlar mı onu bile sanmıyorum.Le Havre'dan Soumare'yi sürpriz şekilde rotasyona katsalar bari. Gerçi sözleşmesinin bittiğinden haberleri dahi yoktur.

Niyereha, kaan' a sinirlendi, yayında g.t dedi ahahahahaha
Kendini tokatlamasi lazım onceatletico maçında bu ruhsuzluk facia bi sonuca yol açar umarım takımı tokatlayıp kendine getirir
Valla oyuncunun isminden haberdarlar mı onu bile sanmıyorum.
Abdullah bey şu ismi görse şöyle tepki verir.
Yav seninle tartışamayacağım. 1 senedir hayalinde yaşattığın kilolu ehehe zihniyetinle boş beleş eleştirmeye devam et.Ya birader sprint atamıyorsa gol atacak. pozisyona girip atamadığı her maç eleştirilir gayet normal.
Kilolu ve ayakta duramayacak şekilde gezmeyecek profesyonelse. 1/5 ikili mücadele 1/4 hava topu.
50 tane koşu attı Barışla Sane, görecek göz, atacak kabiliyet lazım, var mı bizde e tabiki yok. Yana geriye yada ileri şişir. Plan var mı o da yok. Okan paşamıza 80-90 milyonluk bir forvet alalım da maç kurtarsın kariyer yapsın.Sane gibi arkaya sarkabilen bir adamı sadece top ayağı gelsin çalım at futbolu oynatan zihniyetin bu kulüpte yeri yok arkadaş. Barış ve sane ikisi de arkaya kaçabilen herifler. İlkay gibi bir adamın var senin hızlı oynayamıyoruz delirecem lan. DELİRECEM olm bak çıldırmamak elde değil bu salaklığın bir cezası olmalı.
Takım defanstan orta sahaya 25 saniyede pas atıyor sağdan sola soldan sağa top çevirmenin futbol ve pas oyunu olduğunu zanneden elemanın kovulması gerekiyor. Dikine takımı koşturamayan hoca olmaz olamaz.
O nedenle tüm enerjinizi o futbol nedir bilmekten aciz herife harcayın.