Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim asıl komiğime giden şey kadromuz geniş diyen adam oyuncu yokluğundan koskoca 90 dakikada iki oyuncu değişikliği yapıyor.

Bu sezon ikinci kez oldu bu.

Singo'yu galiba kaybettik.

Levent Tüzemen: "Yener İnce, Singo ile ilgili bana mesaj attı, “52 gün oldu, oynaması için daha erken” dedi."

dursun koltuk için babasının oğlunu bile satar, Okan ile Kavukçuya yönelik mutlaka kendini temiz çıkartacak, bu ikiliyi de yerecek açıklamaları en geç yarın yapar, bakalım Okan birazdan toplantıda bir şeyler diyecek mi ?

Suraya deginiyorum aslinda. Bireysel degil

Hakanla beraber interde takim olarak oyun ile bizdeki ayni olmaz. İlkayda da bu var ama ilkay bitirmis, hazir gelsin 20 30 metrede oynatalim adami olmus ilkay.

Bizim takimda baris tarafi baska isliyor
Orta tarad bambaska
Sane sallai tarafi bambaska

Ayni macta 3 farkli takim var gibi sahada.
Bitmişiz işte ya. Sadece bireysel yetenek ile kotarırız belki diye yazdım, bu maç özelinde biraz o da. Zaten senin sorununa uzaktan çekilecek şut mu çözüm olacak.

Bu takıma şu an Camavinga alınsa yine bir sürü sorunun olacak.

bu sane'yi alan çıkmaz mı yunus kanatta daha iyi oynar 12 milyon euro maaş alacak bi kanat performansı yok adamda
Sane'yi seven bir adam değilim hatta gelmesini de istemedim ama Sane bu takımda en fazla istekli olanlardan biri. Bugün de muhteşem oynadı ayrıca . En fazla top kazanan adam bile olabilir .

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane gibi arkaya sarkabilen bir adamı sadece top ayağı gelsin çalım at futbolu oynatan zihniyetin bu kulüpte yeri yok arkadaş. Barış ve sane ikisi de arkaya kaçabilen herifler. İlkay gibi bir adamın var senin hızlı oynayamıyoruz delirecem lan. DELİRECEM olm bak çıldırmamak elde değil bu salaklığın bir cezası olmalı.
Takım defanstan orta sahaya 25 saniyede pas atıyor sağdan sola soldan sağa top çevirmenin futbol ve pas oyunu olduğunu zanneden elemanın kovulması gerekiyor. Dikine takımı koşturamayan hoca olmaz olamaz.

O nedenle tüm enerjinizi o futbol nedir bilmekten aciz herife harcayın.

Dünyadaki tüm forvetler sprint atıyor ya. Osimheni gördünüz diye tüm dünyadaki forvetlerin bu tür olduğu fikrinden vazgeçin artık.
Ya birader sprint atamıyorsa gol atacak. pozisyona girip atamadığı her maç eleştirilir gayet normal.

Kilolu ve ayakta duramayacak şekilde gezmeyecek profesyonelse. 1/5 ikili mücadele 1/4 hava topu.

Şu an varya transfer teklifi gelen bir kulübün başkanı olsam resmen 30 istiyorsam 35 istemezsem şerefsizim.

Elleri ovuşturur şarabımı yudumlarken +5 m euro daha kitlerken keyfime bakardım.

Geçen sene de bugün Hatay’a puan bırakmışız.

Uğursuz gün.

Ocak ayı hep berbat geçiyor 4-5 yıldır.

@Ufuktan Aslan tesekkur ederim ulastiniz mesajinizi gordim ancak cevap dahi veremiyorum ona da yetkiniz yok diyor. kusura bakmayin arkadaslar buraya yazdim hepinizden ozur dilerim

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son 3 yılın şampiyonu hatta son 5 yılın 4'ünün şampiyonu olan hocayı hala lider olduğu ligde kovalım evet bir şey yazıyorsunuz bari ceviz kabuğunu doldursun arkadaşlar hiç kimse kusura bakmayacak. Ligde kalan 16 maç var önündeki 10 maçıda kaybetse 11.maç yine sahaya çıkacak o adam bunu haketti. Sonrasına sonra bakılır. Ayıptır ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt