Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bir şey diyim mi Lookman'ı sırf Osimhen için bile alırım en azından şampiyonluğu kafasına koymuş bir Osimhen ve arkasında onu besleyen bir Lookman rakiplerin içinden geçer.

Şimdi yönetim panik halinde "yıldız" transferi yapmak için kadro planlaması falan olmadan alakasız adamlara paraları bayılır... Menajerler elini ovuşturuyordur... Ne kadar isimli ama düşüşte veya müzmin sakat içi geçmiş herif varsa önerirler...
İşte bu yüzden transferleri erken yapın diyoruz

Yanlış anlamayın ama Berkan Kutlu bugün sahada olsaytdı İlkay'a 10 basardı gittik bedavaya Konyaspor'a verdik hocaya direk eksi yazar.
İlkay ın emeklilik planı için İstanbul günleri hayal ettiğini söylemiştim maalesef
O yaşa kadar gelip her türlü mesleki doygunluğa ulaşmış bir adamın ‘ya 2 sene daha city’de durayım, sonra çocukluk hayalime giderim’tarzı palavralarının başka açıklaması yoktu
Maalesef ki

Normalde sövüp myc almam lazımdı tepki bile gösteriyorum artık o kadar bıkkınlık oldu.

sane'de en az yunus kadar kötü Muradım
Sanenin anlasabilecegi adam yok. Adamin kalitesinden şüphemiz var mı. 10no yunus, forvet icardi, sağ beki sallai. Sanenin 5 kişiyi geçip bir şeyleri yapmasi lazim. Kotu görünmek baska sey, yunus gibi rezalet durumda olmak başka sey.

İlkay ın emeklilik planı için İstanbul günleri hayal ettiğini söylemiştim maalesef
O yaşa kadar gelip her türlü mesleki doygunluğa ulaşmış bir adamın ‘ya 2 sene daha city’de durayım, sonra çocukluk hayalime giderim’tarzı palavralarının başka açıklaması yoktu
Maalesef ki
Sakatlığa kadar iyiydi ne hikmetse bizde sakatlayan bir daha geri dönmüyor.

İlkay, Singo, Icardi, Sara kim sakatlandıysa daha hayrını görmedik.

Şimdi yönetim panik halinde "yıldız" transferi yapmak için kadro planlaması falan olmadan alakasız adamlara paraları bayılır... Menajerler elini ovuşturuyordur... Ne kadar isimli ama düşüşte veya müzmin sakat içi geçmiş herif varsa önerirler...

maalesef boyle olacak

Sanenin anlasabilecegi adam yok. Adamin kalitesinden şüphemiz var mı. 10no yunus, forvet icardi, sağ beki sallai. Sanenin 5 kişiyi geçip bir şeyleri yapmasi lazim. Kotu görünmek baska sey, yunus gibi rezalet durumda olmak başka sey.
abi sonda o şutu çekmemeli kaliteli dediğimiz adam ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt