Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.649
- 14.703
- 1.398
kanatta daha iyi oynar dedim ama zaten kanat oyuncusu da lazımYaw ne yunusu şaka mısıniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanatta daha iyi oynar dedim ama zaten kanat oyuncusu da lazımYaw ne yunusu şaka mısıniz
Dursun özbek ben bu kadar transfer yaptım bu oyun ne sana transfer yok demiş
Bu takım sifirdan yaratimaliOkanından dursununa
Kavuğundan hatibine
Toreirasından icardisine
İlkayından kaanına
Herkes gidecek herkes
sane'de en az yunus kadar kötü MuradımOsimeni de gonderip Kutucuyu oynatalim
Suraya deginiyorum aslinda. Bireysel degilDakika 65-70 civarı 0/9 şut ile oynadık. Maçı da 3 isabetli şut ile tamamladık. Hakan hiç bir şey yapmasa bile şut atar.
İlkay'a ne olduğunu cidden anlamadım ama. Dünya yıldızlarının, teknik direktörlerin öve öve bitiremediği adam bu olamaz.
Transfer dönemlerinde transfer mevzusuna çok kafa yoruyor bence. Profesyonel bir transfer yapılanması olmadığı içintek derdi geceleri hangi clublara aksam
Yunusu oynatmayacaksin. Oraya duzgun bir 10 koyacaksın. Çözüm bu.kanatta daha iyi oynar dedim ama zaten kanat oyuncusu da lazım
Özür dilerimYav yeter be! Sabahtan beri negatif basıyorsun.
Lookman geldikten sonra sonradan girip oynar anca zaten. Kadroya girdiğine sukretmesi lazimkanatta daha iyi oynar dedim ama zaten kanat oyuncusu da lazım
Dünyadaki tüm forvetler sprint atıyor ya. Osimheni gördünüz diye tüm dünyadaki forvetlerin bu tür olduğu fikrinden vazgeçin artık.Sana göreSprint atamayan forveti sırtımızda taşımak zorunda değiliz her maç. Eksik oynatıyor,
Sane baya mücadele etti oglumsane'de en az yunus kadar kötü Muradım
E tamam 200 milyonluk takımın yedek kulübesinde 2 kaleci ve paftan 4 tane oyuncu mu olur ? Takımdan kovulan yusuf mu olur ?Şunu da bırakalım artık lütfen.
Takımda osimhen barış dışında dişe dokunur oyuncu yok. Toplasan 200 anca eder.
abi hücumda hiç yok yani bu kadar para alan adamın daha fazlasını yapması lazımSane baya mücadele etti oglum
Herif 10 sahipsiz top kazandı
Yanındaki eşekler böyleyken ne yapsın adam
Özür dilerim