Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol kolektif Furkan'ım , başka bir hocaya ver bak ikiside başka oynar , takım oyunu yokbu sane'yi alan çıkmaz mı yunus kanatta daha iyi oynar 12 milyon euro maaş alacak bi kanat performansı yok adamda
Yaptı da ne oluyoabi hücumda hiç yok yani bu kadar para alan adamın daha fazlasını yapması lazım
hocanın gideceğini düşünmüyorum ağabey şampiyonluk gidene kadar akıllarına gelmezFutbol kolektif Furkan'ım , başka bir hocaya ver bak ikiside başka oynar , takım oyunu yok
İşte bu yüzden transferleri erken yapın diyoruzŞimdi yönetim panik halinde "yıldız" transferi yapmak için kadro planlaması falan olmadan alakasız adamlara paraları bayılır... Menajerler elini ovuşturuyordur... Ne kadar isimli ama düşüşte veya müzmin sakat içi geçmiş herif varsa önerirler...
İlkay ın emeklilik planı için İstanbul günleri hayal ettiğini söylemiştim maalesefYanlış anlamayın ama Berkan Kutlu bugün sahada olsaytdı İlkay'a 10 basardı gittik bedavaya Konyaspor'a verdik hocaya direk eksi yazar.
Transfer dönemlerinde transfer mevzusuna çok kafa yoruyor bence. Profesyonel bir transfer yapılanması olmadığı için
GS yüzyılı bitti diyebilir miyiz
Sanenin anlasabilecegi adam yok. Adamin kalitesinden şüphemiz var mı. 10no yunus, forvet icardi, sağ beki sallai. Sanenin 5 kişiyi geçip bir şeyleri yapmasi lazim. Kotu görünmek baska sey, yunus gibi rezalet durumda olmak başka sey.sane'de en az yunus kadar kötü Muradım
Sakatlığa kadar iyiydi ne hikmetse bizde sakatlayan bir daha geri dönmüyor.İlkay ın emeklilik planı için İstanbul günleri hayal ettiğini söylemiştim maalesef
O yaşa kadar gelip her türlü mesleki doygunluğa ulaşmış bir adamın ‘ya 2 sene daha city’de durayım, sonra çocukluk hayalime giderim’tarzı palavralarının başka açıklaması yoktu
Maalesef ki
Şimdi yönetim panik halinde "yıldız" transferi yapmak için kadro planlaması falan olmadan alakasız adamlara paraları bayılır... Menajerler elini ovuşturuyordur... Ne kadar isimli ama düşüşte veya müzmin sakat içi geçmiş herif varsa önerirler...
abi sonda o şutu çekmemeli kaliteli dediğimiz adam yaSanenin anlasabilecegi adam yok. Adamin kalitesinden şüphemiz var mı. 10no yunus, forvet icardi, sağ beki sallai. Sanenin 5 kişiyi geçip bir şeyleri yapmasi lazim. Kotu görünmek baska sey, yunus gibi rezalet durumda olmak başka sey.
ahmedim varken hocam bunları oynatmaz kiOkan hocama haaland mbappe ruiz falan alalım antepi yenmesi için
Lookmana ne gerek varr yaaaa diyorlardı, sane barış yunus, sağbek solbek 10 numara. 3 mevkinin alternatifsiz 3 adamı.sane'de en az yunus kadar kötü Muradım