Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oynasa bile kredi açamamSakatlığa kadar iyiydi ne hikmetse bizde sakatlayan bir daha geri dönmüyor.
İlkay, Singo, Icardi, Sara kim sakatlandıysa daha hayrını görmedik.
İzahı olmayan şeyin mizahi olur. Deliliğe vurmazsak Sami gibi manyak cikarizMizaha mola
Bitmişiz işte ya. Sadece bireysel yetenek ile kotarırız belki diye yazdım, bu maç özelinde biraz o da. Zaten senin sorununa uzaktan çekilecek şut mu çözüm olacak.Suraya deginiyorum aslinda. Bireysel degil
Hakanla beraber interde takim olarak oyun ile bizdeki ayni olmaz. İlkayda da bu var ama ilkay bitirmis, hazir gelsin 20 30 metrede oynatalim adami olmus ilkay.
Bizim takimda baris tarafi baska isliyor
Orta tarad bambaska
Sane sallai tarafi bambaska
Ayni macta 3 farkli takim var gibi sahada.
Sane'yi seven bir adam değilim hatta gelmesini de istemedim ama Sane bu takımda en fazla istekli olanlardan biri. Bugün de muhteşem oynadı ayrıca . En fazla top kazanan adam bile olabilir .bu sane'yi alan çıkmaz mı yunus kanatta daha iyi oynar 12 milyon euro maaş alacak bi kanat performansı yok adamda
Ya birader sprint atamıyorsa gol atacak. pozisyona girip atamadığı her maç eleştirilir gayet normal.Dünyadaki tüm forvetler sprint atıyor ya. Osimheni gördünüz diye tüm dünyadaki forvetlerin bu tür olduğu fikrinden vazgeçin artık.
Emin olki yusufta okadar kötü oyuncu degil. Ama cogu oyuncular cöpe dönüstü.Kendini hoca zanneden birileri çocuğu çöpe attı listeye bile almadı gitti Yusuf’u aldı
Kazımcan sayesinde bugün yine puan kazandı bu kadar vasat olunmaz
Şampiyonluktan geçtim ben zaten en kısa zamanda defolurlar inşallahhocanın gideceğini düşünmüyorum ağabey şampiyonluk gidene kadar akıllarına gelmez