Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize sürekli yapan birisi lazım çünkü Osimhen ya da ceza sahası içinde ciddi yoğunluk oluyor seken toplarda uzaktan koyacak futbolcu lazım.
15 milyon civarına 5 tane oyuncuyu yarın sabah getirirsin.
Futbol izleyicisi boş herifin elinde sadece Monaco datasına erişim olduğu için bulamıyor heralde. Açıp YouTube skill izlese yarın 2 adam ismi verir.

Ulan yönetim 150 milyon euro harcayıp ne istediyse almış

İdman yaptırmayı bilmediği için topçular sakatlanıyo,kadro kurmayı bilmediği için de sıkıntılar yakamızı bırakmıyo

Ama suçlu yönetim oluyo

Çok iyi iş ya

Valla bravo

Hoca artık bahane üretme hakemlik bir gram durum yok, rakiplik bir gram durum yok topu bile rakip kaleye götüremiyorsun, artık bahane değil bi öz eleştiri yap.

Rakibin hocası yok, rakibin yarısı yok halen bahane üretiyorsan kusura bakma sende suçlusun.

Bahane üretme konusunda imparatordan özel ders almalı.

bu konuda çok kötü maalesef

Zeytinlinin ahi var derhal geri getirilmeli
Bizim bir şey yaptığımız yok. Mesajları okuyordur, kendisine mesajda attım dönüş yapmayı tercih etmedi. Onun yerine ekşiden bize sallamayı tercih ediyor. Kendisi bilir.

Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."

Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.
destek olan tek adam vardı bu konuda onuda MÖ ve avanelerine yedirdi

En kötü tarafı da bu takım öyle 1-2 sezonda toparlayamayacak ve fb tek kalacak biz toparlayana kadar. Yani Koç şampiyonluk görmedi diyorsunuz ama bunlar şampiyon olur Saran da çekilir ise Koç'un önü engebesiz bir yol olacak.

Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."

Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.

futbolcudan çok anlıyormuş gibi birde futbolcumu izliyor

Hocamın gezmeye vakti kalmıyor. Üzücü.

Boey dışında (ki o da transfer yapmak için kişisel hırs yaptı bence) geldikten sonra ileri giden neredeyse hiç oyuncumuz yok. Büyük paralar verip oyuncu alıyoruz iyi kötü 1-2 yıl kullanıp bunun pili bitti diyip değiştirmeye çalışıyoruz. bu şekilde sürdürebilir bir transfer politikası zaten imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt