Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yetersizliğini göremedi kimse
ayriyeten karakteride zayıf!
Galatasaraya yakışmıyor!
Onu 2000 yılında öğrenmiştik. Ancak tam fblik adam olduğunu bugünlerde anlıyorum. Tedesco ise tam tersi… bak bir beraberlikte hatasını görüp demeç vermesi gerekirken hemen fb gibi hakem makem demeye başladı.. fb maçında da canımızı zor kurtardık dediydi… yazık

Muslera ayrılmadan Nec Nijmegen 22 yaşında kalecisi Robin Roefs'i alalım dedim o zaman 5 milyona alırdık, Ağustos'ta
Sunderland 10 milyona aldı ve City Arsenal ile beraber ligin en az gol yiyen takımı, Hollanda milli takımına çağırıldı şimdide, böylece yeni Van Der Sar kaçmış oldu. Sonra yok Gökhan'ın ağzı bozuk , yok çok küfür ediyor
30 milyonun komsiyonu vs 5 milyonun komisyonu.. mehh

Sportif direktör istediğini nereden biliyoruz peki?
15senedir kulüpte data toplayan elamanın görevi ne oyuncu listesi çıkaramıyor mu? Öve öve bitiremiyorlardı 5 tane adamı çıkaramıyor mu illa sportif direktör mü lazım bunun için.
Sd ne yapacak gidcek menajerlere soracak e sende gidersin gardiye sorarsın arası iyi değil mi getir dersin birini bulur getirir.

Olayı yumuşatmak oluyor bu. Ben fedakarım diye duygu sokuyor araya yemeyelim lütfen.
Sportif Direktör futbolcu işinin ehli biriyse ilk önce kendi izleme ekibinle oyuncu listesi yapıyor. Sonra menajerlerin önerilerini o özelliklere ve maliyetlere göre filtreliyor her öneriyi ciddiye almıyor ve menajerin oyuncağı olmuyorsun. Sonra ona göre oyucularla anlaşıp final etabında hocaya getiriyor. Aynı zamanda bir noktaya transfer ona göre lazımsa hoca hayır dese bile alıyor rotasyonda lazım olur vb. gibi sorumluluk alabiliyor. Gerektiğinde futbol içinde hocayla tartışıp başka fikirler sunabiliyor vb. gibi işlerde var. Yani futbolun işleyişini çok daha profesyonel yapıyorsun. SD bu kadar gereksiz olsa dünyada her kulüp bunu kullanmıyor olurdu herhalde. Ayrıca oyuncu satışında vb. de önemli iyi bir ağı olan SD.

Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."

gidip lookman'a 45 basarlarsa barış forvet arkası oynayabilir mi siz onu düşünün çünkü lookman 4231 10 nosu olarak oynayamaz

3lü oynayacağım diye bu adamı aldırıp 4lü oynattı adamı 6 ay sonra gönderdi. :AD:A:SA:S:AS:As

Çocuklarıma anlatacağım efsane hikayelerden biri.
Frank kendisi anlatıyo bu olayı

Gel 3-5-2 ye geçecem demiş

1 maç sonra 4lüye döndük hep 4lü oynadık ne olduğunu anlayamadım diyo

10-20 yıl sonra okanls ilgili ne hikayeler ne kepazelikler duyacağız kimbilir daha duymadan şiştik biz

Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."

bana ceza vermek mi istiyorsun :d

gidip lookman'a 45 basarlarsa barış forvet arkası oynayabilir mi siz onu düşünün çünkü lookman 4231 10 nosu olarak oynayamaz
Bizim lige gore konusursak sahte 9 gibi takilir ve rakiplere bakinca is yapar o sekilde. Ama Avrupa icin o formatta zor olacak belki yazin Barisi satip biraz daha sol taraftan oynar mi diye dusunuyorum Lookman icin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt