Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gulunc emoji atmayin ha bana:

Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."
Keramettincim sabah tartışırken singo konusunda garanticiliğe mi giriyor diyordu. Elit herifmiş garanticiliğe giriyormuş okana göre anlaşılan.

@Keramettin TANRIVERDİ admirim bir adet küfürlü alıntı ile beni onurlandırır mısın.

Gulunc emoji atmayin ha bana:

Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."
Her transfer açıklaması nasıl farklı olur ya bir insanın. Sağlığı yerinde mi diye düşünmeye başladım.

Daha geçen gün mali olarak sorun yok elit topçular alacağız ne gerekirse harcayacağız diyen de bu adam.

Bize Lokman ilaç olmaz isteyen arkadaşları anlıyorum da adam kanat oyuncusu. Bakın özelliği falan da geçtim artık bize hiç değilse orda dinamizm sağlayacak sıradan bir 10 numara lazım. Yani bunu da bulsunlar artık. Bizim su an sıradan oyuncuya bile ihtiyacımız var.

Ayrıca ekonomik açıdan da uygun değil Lookman 40 bonservis 6/7 maaş 29 yaşındaki adam değmez arkadaşlar.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahaha 2 gün once para var iyi adamlar alınacak diyen herif vitesi çevirmiş :asd:

Vasıfsız mal hiç bir boka çare olmayacak 3 tane herifi getirecekler.

Sağa olise ortaya fabian sola lokman gelirse antepi yenebilirz. Ortada ogün sağda sangareyi başka türlü geçemiyoruz çünkü.

Okan Buruk: "Avrupa'da devam edeceğimizi düşünüyorum. Buna çok inanıyorum!"
Bu doğru bu arada devam edeceğiz yani iki maç 0 çeksek de devam edeceğiz. Ama devam ettiğimiz senaryoda da bizden bu mantıkla bı yol olmaz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3lü oynayacağım diye bu adamı aldırıp 4lü oynattı adamı 6 ay sonra gönderdi. :AD:A:SA:S:AS:As

Çocuklarıma anlatacağım efsane hikayelerden biri.
Aynı haltı Angelinoda da yaptı.
Üçlünün bekini dörtlüde oynattı sonra altı ay sonra aynı tip olan Köhnü aldırdı.

Kafa bu kadar basıyor işte.

Bu takımı 13. iken aldı
3 şmp aldı

Yol yabdı köprü yabdı

Biraz haksızlık mı yapıyoruz erayım

Vefa mız nerde
Sadri renktasim ben başarı isterim. Ben sürekli kupa isterim. 50 kupa varsa 51 tane isterim bir tane de sen organize et onu da al isterim. Ben taraftarim. Topcuda isterim stadda isterim ürün de isterim.

Şimdi sana Twitter'dan bir örnek vereceğim. 500k maaşla arkadaşım gecinemiyor diyen bir lavuk vardı. Teknoloji takip edenler hemen kim olduğunu anlayacaktır. Şimdi bu örnek bize benziyor.

Sen bu osuruktan ligde (tabiri caizse asgari alan normal Halk) dalga geçmeye kalkarsan cezanı keserler.

Galatasaray walking deadde Carl in tek gözle dolaştığı gibi 11 tane kör adamla sahaya çıktığında o 3 puanı alacak abi. O zaman biz bu takımı niye tutuyoruz? Gideyim bölgesel amatörden bir takımı tutayım haddimi bilerek izleyeyim maçları.

Ben taraftarım ben herşeyi isterim. Bana mbappe alacak gücümüz var dersen mbappe isterim gidip mateta alırsan yangını da yaparım. Bize umut veren kendileri. Hesabı da kendileri verecek. Kimse Los galacticos istemedi. Taraftar iyi oyun iyi takım şampiyon takım ister.

Dalga geçtiğimiz fenerliler 11 seneye rağmen bir şekilde destek olmuş etmiş. Bizim kültürümüz böyle değil. 2 sene başarısız git gsstore dan anahtarlık alacak adamı zor bulursun. Bunu bilmeyenlerle yola devam edemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt