Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize Lokman ilaç olmaz isteyen arkadaşları anlıyorum da adam kanat oyuncusu. Bakın özelliği falan da geçtim artık bize hiç değilse orda dinamizm sağlayacak sıradan bir 10 numara lazım. Yani bunu da bulsunlar artık. Bizim su an sıradan oyuncuya bile ihtiyacımız var.

Ayrıca ekonomik açıdan da uygun değil Lookman 40 bonservis 6/7 maaş 29 yaşındaki adam değmez arkadaşlar.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devre arasındayız yok kardeşim yok adam yokkkk, şuan piyasada bu var ve sen buna mecbursun ve alacaksın. 3 e 5 e bakmican alacan. Planını programını zamanında yapsaydın kardeşimmm, ayrıca Lookman 10 numaranın feriştahını oynar bu takımda. Yunus beyim de kulübede top toplasın bi zahmet, 2 deparda nefesini bi yerinden beriyor beyfendi.

Okan Buruk: "Transfer dönemi ister istemez etkiliyor. Sadece almak değil. Torreira ile ilgili bile şeyler çıktı. Aslında Torreira'dan bize gelen hiçbir şey olmadı. Gayet mutlu!"
Etkileniyornus kıyamam yav. Etkilenmese muhteşem taktikleri vardir

Yusuf Demir konusunda milletin kafasi karisti, oynamasi normal, gitmesi de normal diyor :D

Ugurcana laf atmayin 30m€ diye adam kactane mac kurtardi. Alanya maci yeter bikere. Valla gelmeden önce cok önyargiliydim ama tam tersine cok iyi cikti. Hele top tekniginde cok gelistirmis. Kusursuz bi kaleci. Asil singoya verilen 30m€ icin yanin. Gerci oda genc daha hakkinin verir ins.

Abooooooooooooow

Okan Buruk iyi değil bakın cidden iyi değil

Sadri renktasim ben başarı isterim. Ben sürekli kupa isterim. 50 kupa varsa 51 tane isterim bir tane de sen organize et onu da al isterim. Ben taraftarim. Topcuda isterim stadda isterim ürün de isterim.

Şimdi sana Twitter'dan bir örnek vereceğim. 500k maaşla arkadaşım gecinemiyor diyen bir lavuk vardı. Teknoloji takip edenler hemen kim olduğunu anlayacaktır. Şimdi bu örnek bize benziyor.

Sen bu osuruktan ligde (tabiri caizse asgari alan normal Halk) dalga geçmeye kalkarsan cezanı keserler.

Galatasaray walking deadde Carl in tek gözle dolaştığı gibi 11 tane kör adamla sahaya çıktığında o 3 puanı alacak abi. O zaman biz bu takımı niye tutuyoruz? Gideyim bölgesel amatörden bir takımı tutayım haddimi bilerek izleyeyim maçları.

Ben taraftarım ben herşeyi isterim. Bana mbappe alacak gücümüz var dersen mbappe isterim gidip mateta alırsan yangını da yaparım. Bize umut veren kendileri. Hesabı da kendileri verecek. Kimse Los galacticos istemedi. Taraftar iyi oyun iyi takım şampiyon takım ister.

Dalga geçtiğimiz fenerliler 11 seneye rağmen bir şekilde destek olmuş etmiş. Bizim kültürümüz böyle değil. 2 sene başarısız git gsstore dan anahtarlık alacak adamı zor bulursun. Bunu bilmeyenlerle yola devam edemeyiz.
Katılıyorum da benim msjım ironiydi ztn

Sen hep eleştiri yapılınca vefa,destek olalım,size 13.lükler layık vs yazıyodun diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum

Gulunc emoji atmayin ha bana:

Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."

hocanın psikoloji pert olmuş. Kendi hatası ET gittikten sonra bongo bongo yerin 2m eksik verdirdip SD aldıracaktı

Tutuşmuş heralde ne dediğini kendi de bilmiyor.
Bunun gidişi olaylı olacak. Giderken çirkinleşecek, herkesi suçlayacak, gittikten sonra da konuşmaya devam edecek.

neydi kutunun tilkisi mi gelinciği mi neyiydi bu herif

G-4z_afX0AAugEh

Bize Lokman ilaç olmaz isteyen arkadaşları anlıyorum da adam kanat oyuncusu. Bakın özelliği falan da geçtim artık bize hiç değilse orda dinamizm sağlayacak sıradan bir 10 numara lazım. Yani bunu da bulsunlar artık. Bizim su an sıradan oyuncuya bile ihtiyacımız var.

Ayrıca ekonomik açıdan da uygun değil Lookman 40 bonservis 6/7 maaş 29 yaşındaki adam değmez arkadaşlar.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lookman Singo'nun 5 aldigi yerde 7'ye falan oynamaz. En az 10 istiyordur. Bizimkiler de 12 atesler alir.

Aynı haltı Angelinoda da yaptı.
Üçlünün bekini dörtlüde oynattı sonra altı ay sonra aynı tip olan Köhnü aldırdı.

Kafa bu kadar basıyor işte.

bunun sebebide İcardi

Hucum topçusu aldırmamasının sebebide İcardi

kafasında icardiyi 10 oynatırım çift forvet oynatırım kanata atarım vardı!

O da biliyor iki sene İcsrdi şampiyon yaptı bu takımı vefa gösteriyor

ama Galatasarayı bitiriyor

İcardiyi hala çok seviyorum
bu halinede bilmem benden çok üzülen varmıdır

ama okanın yetersizliği için güzel bir örnek!

bir futbol adamı böyle birşey yspmaz!

Okan Buruk: "Transfer çalışmalarımız şu yönde; 2 tane ana yabancı, 2 tane de 23 yaş altıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Galatasaray'a yakışır oyuncu olması gerekiyor. Kulübede olmayı kabul etse de sahaya çıktığında güçlü olan, iyi seçeneklere gitmemiz önemli olacak. Hazırlıklarımız var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt