Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.131
- 102.233
- 5.238
4 transfer demiş hoca 1 tane gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın başkanla buluşup oyuncuları masaya yatıracaklar.
Bunu dinlemek istemiyorum. Elit oyuncu diye sıkıyordu. Şimdi yedeğe cer çöp alacakBaşka kim olacak![]()
1 tanesi maradona mi4 transfer demiş hoca 1 tane gelmez
Bunu dinlemek istemiyorum. Elit oyuncu diye sıkıyordu. Şimdi yedeğe cer çöp alacak
Müthiş bir hırs ve mücadele ortaya koyuyor 1 dk bile süre alsa. Hata yaptığında kızmıyorum bile. Böyle oyuncular gerek.bu arada kazımcan bayrak adam olacak gibi
25. sonra taş gibide topçu olacak demiştim
toydu iyice pişiyor
hala hataları var ama üstüne koya koya gidecek gibi dediğim gibi 25 yaşlarında taş gibide topçu olacak
Aslanım benim çok yakışıyor forma ona
birde adam akıllı bir ekip ve menajer koysun ettafına
Yatırır yatırmasına ama sonra ne olur orasını bilemiyorum.Oyuncularda başkanı masaya yatırır mı acaba ?
arda marda diyorlar
istemiyorum!
şu acun tayfadan kimseyi istemiyorum!
Göreceksiniz günü geldiğinde acuna büyük operasyon yapılacak ve bunu yanında ki herkes yanacak!
ona ne oldu lan harbiden bak iyi hatırlattın.1 tanesi maradona mi
Okan mokan dursun mursun hepsi istifa hepsiOkan Buruk İstifa tagı gündemde ilk sıralara yerleşti #OkanBurukİstifa
Admirimide çıldırttı sonundaOkan Buruk İstifa tagı gündemde ilk sıralara yerleşti #OkanBurukİstifa
Valahi bende sabahtan beri farklı düşünüyordum da para harcanmamasına doğru gidiyor kafam.Elit oyuncu filan diyordu yedeğe adam alıyor puhaha. Buna transfer yapmasinlar
Hayatımda bunun gibi bir hoca görmedim. Çok rahat yalan soyluyorValahi bende sabahtan beri farklı düşünüyordum da para harcanmamasına doğru gidiyor kafam.
Ya bunun listesi hariç adam gibi genç yetenekli 3-4 adama para vereceğiz diyip alırlar yada 0 eksik olmayan kadronla al devam et derler.
Mahşerin 5 atlısı emrah cafer arda mithat keremuygunO bukadar savunuyor mu ya. Ondan daha beterleri var
öngöremiyorsunuz diyor da alper sen de forumdasın hepimiz demedik mi burada bu kadro yetersiz yabancı kontenjanlarını boş bırakmayın diye. Kendi göremiyor diye bu durumu normal sanıyor.Gulunc emoji atmayin ha bana:
Okan Buruk: "Yazın 5 tane elit, kimsenin soru işareti olmadığı oyuncuları aldık. Burada tabii ki bir bütçe harcıyorsunuz. Sizin de limitleriniz var, harcama limitleriniz var... Sadece Osimhen'e baktığınızda 75 milyon euro var. UEFA ve TFF kriterleriniz var. Teknik adamlar hep ister yani, bütçeler var. Kulüplere değil sadece, oyunculara da bu paraları ödemeniz lazım. Daha fazla oyuncuyla başlayabilir miydik, tabii ki başlayabilirdik ama bu sıkıntıyı Kasım ayı itibarıyla başladık. Bu eksikleri öngöremiyorsunuz. Bu istememekle ya da 'elimde az oyuncu olsun rahat edeyim' diye düşünmekle olmuyor."
gençler için dedi onu.Kulübede olmayı kabul edecek ama sahaya çıktığında da güçlü kalabilecek 2 tane elit oyuncu söyler misiniz ?