Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 yaş altı atletik bir forvete ihtiyacımız var.

Mertens gibi zeki bir hücum oyuncusuna ihtiyacımız var.Maalesef yunusun yakaladığı pozisyonlar mertens olsa goldü.

büyük bir yönetim ve hoca zaafiyeti açık

60 milyona kaleci ve sağ bek aldık

bu korkunç bir durum

galatasaray ayarında bir takı bu parayla aynı katkısı alacağı 4-5 oyuncu alırdı

bugün savunduğum sara gelirken de söylediğim gibi galatasaray bir oyuncuya 20 veya 30 milyonlar veriyorsa o oyuncunun sneijder kalitesinde filan olup şans eseri bize denk gelmesi lazım

Neyse 1 ay sonra zaten anlaşılır her şey. Sezonun sonu nasıl gelecek belli olur, hiç öyle Mayıs'ı falan beklemeye gerek yok.

Şubat ortası eğer hala lidersek demek ki virajı döndük, toparladık demektir. Eğer liderliği kaptırmışsak da zaten geçmiş olsun demek ki duvara toslamışız.

Neyse 1 ay sonra zaten anlaşılır her şey. Sezonun sonu nasıl gelecek belli olur, hiç öyle Mayıs'ı falan beklemeye gerek yok.

Şubat ortası eğer hala lidersek demek ki virajı döndük, toparladık demektir. Eğer liderliği kaptırmışsak da zaten geçmiş olsun demek ki duvara toslamışız.
Biz de diyoruz ki duvara toslamadan önlem alınsa, geç kalınmasa. Bekleyip göreceksek, hayatın hiç bir alanında bir şey yapmaya gerek yok zaten.

Hala sinirim gecmedi ...Onursuz herifler sahada yuruduler resmen... Rakibin zaten les ustune en onemli kac tane oyuncusu yoktu.. Dunku antepi fener yakalasa 5 ten asagi atmazdi bu isteksizlik teknik taktikle aciklanamaz..
Beni bilen bilir her sene sampiyonluk gitti zirvalari donerken kendinize gelin derdim ilk kez bu sefer ben de umudumu kaybetmeye basladim .. Yine biten birsey yok ama bu takim mental olarak miadini doldurmaya baslamis gibi duruyor

bazen uefa bize ceza verse daha hayırlı olur diye düşünüyorum.

saçma sapan paralar harcanıyor, emrenin de söylediği gibi korkunç bi tablo

ve hala almaya çalışıyorlar

Kavukçu ve Gardi gelmiş
1768718615326.webp

Beyler bazı problemler var ve bunlar düzelmezse Osimhen gelince de pek bir şey değişmeyecek.

Şimdi maçın özetini izledim, özetten gerçekten anlaşılmıyor veya ekrandan izleyince diyeyim. Dün maçtaydık, çıplak gözle izleyince dikkatimi çeken şey, takımda bir şeylerin pimi çekilmiş gibi. Futbolcuların vücut dili hiç olumlu sinyal vermiyor. Maç berabere bitecek ama bağırıp çağıran, kendini yırtan görmüyoruz.

Normal şartlar altında Osterwolde hıyarı gelip kulübeye o hareketi yaptığında benim bildiğim Galatasaray yedek kulübesinden en az 2 oyuncu ok gibi fırlar senin ananı avradını diye kovalar, 5 dk ağır kavga çıkar, 2 kırmızı kart yerdik.

Takımda inanılmaz bir RUHSUZLUK hakim.

Son düzenleme:
2u23 2 tane büyük yabancı diyor bir de maçı yensek 1 tane kadromuza yakışan futbolcu bakuyoruz falan derdi

Gardi ile birlikte hareket edilmediği doğruymuş demek, dün Madrid’e gardiyi almak için gitmiş uçak
Artık gardi işin içinde olduğuna göre yönetime rağmen biraz vizyon görebiliriz ama şu dakikadan sonra gardi ne yapabilir o da muamma

Degisir
Osi olsaydi ifbyide yenerdin dünde yenerdin
Üstüne bide dahada oyuncular gelcek
Şimdi maçın özetini izledim, özetten gerçekten anlaşılmıyor veya ekrandan izleyince diyeyim. Dün maçtaydık, çıplak gözle izleyince dikkatimi çeken şey, takımda bir şeylerin pimi çekilmiş gibi. Futbolcuların vücut dili hiç olumlu sinyal vermiyor. Maç berabere bitecek ama bağırıp çağıran, kendini yırtan görmüyoruz.

Normal şartlar altında Osterwolde hıyarı gelip kulübeye o hareketi yaptığında benim bildiğim Galatasaray yedek kulübesinden en az 2 oyuncu ok gibi fırlar senin ananı avradını diye kovalar, 5 dk ağır kavga çıkar, 2 kırmızı kart yerdik.

Takımda inanılmaz bir RUHSUZLUK hakim. Ruhsuzluk acaba yanlış tanım mı olur bilmiyorum, sanki nasıl desem özgüvensizlik.

Hayır tek tek gideceğiz her oyuncuya 20 gün süre Galatasaray transfer dönemi 60 ila 90 gün sürer

Gardi
Gardi ile birlikte hareket edilmediği doğruymuş demek, dün Madrid’e gardiyi almak için gitmiş uçak
Artık gardi işin içinde olduğuna göre yönetime rağmen biraz vizyon görebiliriz ama şu dakikadan sonra gardi ne yapabilir o da muamma
giren girmiş der

Takımda inanılmaz bir RUHSUZLUK hakim. Ruhsuzluk acaba yanlış tanım mı olur bilmiyorum, sanki nasıl desem özgüvensizlik.
Osi demek isyan demek
Osi demek tek basina mac cözmek demek
Ikiside eksikti iste
Osi gelsin dertler biter

Olmuş adam= aman beni uğraştırma işte mevkisinde en iyisini yap. Taktik o da ney?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt