Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk acil kovulmalı yoksa çöp olacak sezon.

Artık kadro hakimiyetini kaybetti, ve toparlanamayacak döneme girdi. Oyuncu topluluğu doydu başarıya, bunlardan bize artık hayır gelmez. Her kulüpte bu sorun oluyor. Çözüm teknik heyet ve oyuncuları dağıtmak ve sil baştan kadro kurmak. Osimhen, Sane ve uğurcan dışında şu an da bu kadro dağıtılmalı. Önce idareten bu kulübün dna larını bilen bizi sezona ulaştıracak biri gelmeli, yaza da yeniden transfer operasyonları yapılmalı.

135 milyon euroya 3 oyuncu aldık şaka gibi
yapılması gereken sezon sonuna kadar 1 stoper 2 orta saha 1 on numara 1 kanat/forvet almak en azından 5 transfer lazım.
aslına bakılırsa 8-10 transfer şart ama devre arası o kadar transfer olmaz

Umarım milyon euro lar harcamayla iyi oyuncu almayi ayni sey zannetmiyorlardir

Ayberk karapo
Silas andersen
Luciano valente
İsak vural
Alajbegovic

Okan’a çıkıp deseler ki;

-Silas Andersen 2 milyon Euro hocam napalım ?
O.B- Gerek yok kalsın iş yapmaz

- Hocam Silas Andersen için 30 milyon İsveç kronu istiyorlar napalım ?
O.B- Ohaaa hayalimdeki topçu bunu alalım gerisi bendeeeee

Okan’a çıkıp deseler ki;

-Silas Andersen 2 milyon Euro hocam napalım ?
O.B- Gerek yok kalsın iş yapmaz

- Hocam Silas Andersen için 30 milyon İsveç kronu istiyorlar napalım ?
O.B- Ohaaa hayalimdeki topçu bunu alalım gerisi bendeeeee
🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Beni en cok üzen adama bakiyorum 8 e almislar bakiyorum 5 almislar. İstatistikler super . Simdi bu alan takimlar küçük de biz mi büyüğüz.

Yazdigim adamlar
21
21
22
19
18
Nolur takim geri mi gider bunları alinca küme mi duser

Arkadaşlar kusura bakmayın ama boşuna beklentiye girmeyelim. Bu yönetim ve teknik kadro gitmediği sürece herhangi bir başarı gelmeyecek. Bir tane hayali düşman yaratmış gerzek ve beyin özürlü rakibimiz sayesinde 3 yıldır şampiyon oluyorduk ama onlarda normal bir şekilde yönetilmeye başlandı. Zaten Avrupa’dan söz etmeye gerek yok orda başarı zaten bu andavallarla mümkün değil

Maçtan çık, 2 saat trafik çek, eve gel valla daha yeni kemiklerim ısındı.

Bundan sonra benim hedefimde tek bir adam var o da Okan Buruk!

Umarım en kısa sürede hem bu aciz yönetimden hem de bu ne dediği anlaşılmayan, her açıklaması bir TD açısından facia olan saçma sapan heriften kurtuluruz.

4. yılında hala aynı hataları tekrarlayıp çıkıp alay eder gibi konuşmak bizimle taraftarla aleni şekilde taşşak geçmektir.

Umarım şampiyon olmayız ve bu avare sürüsünden kurtuluruz. Yazın bunları yazdığımızda abartmayın deniliyordu.

Neyse konuşmaya değecek bir adam bile değil. Olan Galatasaray'ın paralarına oluyor...
4 yili ve bir tane bile sampiyonlugu yok gercekten yaziklar olsun

Biatsporlular alıştığı için artık utanmıyorlar hocalarının rezilliklerine

Hadi yine iyisiniz sevinin osimhen geliyormuş

aslan parçası hocanızı az biraz td gibi göstermeye devam eder

Şu hocayı eleştirenlere sürekli terbiyesiz laflar söyleyenlerin şimdi hoca aleyhine olan her şeyi beğenmesi,onaylaması falan baya yüzsüz bir davranış bu arada

Bu hafta İtalya ve İngiltere liginde kötü oynayan oyuncular kimler takip edelim, malum tam anlaşıp transferi bitirecekken iyi oynayan oyuncuyu alamıyormuşuz

Hala sinirim gecmedi ...Onursuz herifler sahada yuruduler resmen... Rakibin zaten les ustune en onemli kac tane oyuncusu yoktu.. Dunku antepi fener yakalasa 5 ten asagi atmazdi bu isteksizlik teknik taktikle aciklanamaz..
Beni bilen bilir her sene sampiyonluk gitti zirvalari donerken kendinize gelin derdim ilk kez bu sefer ben de umudumu kaybetmeye basladim .. Yine biten birsey yok ama bu takim mental olarak miadini doldurmaya baslamis gibi duruyor
Fenerin geçen senelerde yaptığı mallıkları yapıyoruz bu sene. Bu puan kaybı onlarlik isti. İbre tersine döndü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt