Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.085
- 102.201
- 5.238
Ulan Gardi ispanyadan geliyor. Brahim Diaz olur mu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonluk isin maskesi.Başkan artık son 4 ayın.
Şampiyon olursan sadece bu yönetim ile devam etmemek koşulu ile seçilmen şansın var ama o da garanti değil.
Gidip tüy dikme 3 seneye.
4. Şampiyonluğu getirecek hamleleri ve organizasyonu sağla. Yoksa yakın geçmiş değil başarıyı sana rağmen kazanmamızla anılırsın.
Sen olsan ben olsam da "ustad bira zdaha terayag dok ya nefis koktu" bile deriz.
O halde yonetildi surecler cunku. Her transferde olmamali bu isler. Cunku senin icerdeki teknik ekip scout neyse calismiyor asla besbelli.
Yahu 75 milyon bir forvete verdik.Onada verilmez o mantıkla.Sara gibi adama 20 milyon verildi..
Arkadaş sıkıntı verilen bonservisletde değil.Para harcanabilir..Sıkıntı doğru oyuncuları alamamak.
Israrla yanlış yetden bakıyoruz.
son dört senede yapılan 50 transferin sadece 5,6 tamesi 10 milyon ve üzeri..
Artık gerçekleri göreli bu takımın sorunu çok para harcaması değil doğru oyuncuları alamaması.
Eldeki satılması gereken adamları zamanında satmamak..Yetersiz olduğu tescilli adamları ısrarla kadroda tutmak..
Bunu kabul ediyorum, 2 sene once ben de bu mantiktaydim.Bugüne kadar hiçbir teknik heyet veya başkan bizim Scout ekibine laf etmedi. Hasan Şaş hatta geçenlerde onları övdü.
Transferlere bakıp scout ekibine laf etmek biraz eksik bir yorum oluyor (sen yapıyorsun demiyorum)
Belki de 20 tane çok iyi genç yetenek sundular, bunlar alınmadıktan sonra yani scout ekibi ne yapsın?
Beşiktaşa önerildi o yüzden dedim . Abraham takası gündemde . Bilip bilmeden Hemen saldırı modu . Dünyadan bi haber gelmiş yorumlara saldırıyor burdaDostum hayalperest misin?
Ağustosta şuanda premier Lig 3. Sünün 30 milyona aldığı kanati çok rahat alabiliriz derken FM yi fifayi mi yoksa hayal kurduğun gerçek hayatı mi kıstas aldın?
Gerçekten mantıklı söylüyorsun da renktaşım diyelim u23 orta saha ve kanat filan aldık geldik diyelim. Gelen u23 noname bir orta sahayı oynatmak için Okan Hoca Lemina 'yı Torreira 'yı İlkay 'ı Sara 'ı filan yedek mi bırakaca? Veya kanat oyuncusunu oynatmak için Barış Yunus Sane filan yedek bırakabilecek mi?Kadro planlamasi komple hatali yapiliyor bizde Gardi yi dogru kullanamazsan sen zararli cikarsin.kac yabanci hakki var 14 sen Osimhen Torreira Davinson Sane kalitesinde 7-8 transfer yapiyorsan kalan 6 hakkini scout transferi olarak degerlendirirsin.Sallai nin profesyonelligine kimsenin lafi yok ama kalitesi belli Mandela Keita Toth adlari ciktigi icin soyluyorum bu tarz da transferler gerekiyor ama biz U-23 hakkimizida kullanmiyoruz.
Her sene ayni.muhabbetBoşuna transfer yapıp para harcamasınlar bu takımın pili bitmiş artık daha çok puan kaybederiz
Bugün yapılacak toplantıda Okan ın ve simitçinin istifa kararı çıkarsa ortalık şenlenir
Şu yanlış öyle bir sarmal yarattıki hala toparlanamadı.Doue transferine engel olan kim varsa ihraç edilmeli
Ben ek yapayım apoya saygım var.Muhteşem bir gelişim.Ama oda artık düşüyor.Millet sadece kendini kandırıyor
Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar
Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok
Hangi 11 çok kaliteli
Doue transferine engel olan kim varsa ihraç edilmeli
Doue transferine engel olan kim varsa ihraç edilmeli
Saneyi zamaninda yedek birakti birakabilirde onemli olan oyuna da almasi Liverpool macinda Saneyi oyuna almadi bence kazanmamiza ragmen oda yanlisti ama bjk macinda son 5 dk oynatmisti normalde bu sekilde oyuncuyu kaybedersin daha fazla sure verilmesi lazim.Lemina Torreira Ilkay da yedek kalabilmeli bunu Okan hoca yapamiyorsa baska hoca yapar.Mesela Mancini bize geldiginde Sneijder Drogba Melo Eboue gibi oyuncular vardi o da hazir isimli transfer yapabilirdi ama gitti Alex Tellesi aldirdi 7 milyon euroydu sanirim bonservisi daha sonrada Intere goturdu kendiyle birlikte.Baskan olsam kaliteli oyuncularin yaninda sorarim hocaya scout ne icin var diyeGerçekten mantıklı söylüyorsun da renktaşım diyelim u23 orta saha ve kanat filan aldık geldik diyelim. Gelen u23 noname bir orta sahayı oynatmak için Okan Hoca Lemina 'yı Torreira 'yı İlkay 'ı Sara 'ı filan yedek mi bırakaca? Veya kanat oyuncusunu oynatmak için Barış Yunus Sane filan yedek bırakabilecek mi?
Bu kadar sakatlık ceza filan olmadan önce yaz transfer döneminin sonunda Okan Hoca kendi çıkıp kadromuz çok iyi/geniş filan dememiş miydi? Yav Günay küsmesin diye Süper Kupa 'dan vazgeçtik biz u23 oyuncu gelse ne olacak o oyuncuyu oynatacak cesaret yok ki
Anca 30 mil.€ bonservis ile yıllık 7 mil.€ maaş ile bir orta saha alınabilirse Okan Hoca o zaman birini yedek bırakıp oynatmayı düşünür.