Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen gidip gueye alın defansif olarak çok sorun yaşıyoruz ya zaten gidin tek yönlü adam alın aferin.Gueye'nin pas kalitesi gayet iyi bu arada ama risksiz pas hepsi ki beğendiğim bir oyuncu kendisi normalde.Yoksa mandela keita'yı da beğeniyorum ama yine aradığımız adam değil.Senin oraya Hakan gibi birini alman lazım takım sağa sola pas atıp duruyor.Dün Lemina bile sahada isyan edip kaç kere dikine pas denedi

Sağ bek alınmayacak ise BAY'i motive edip oraya monte etmeliyiz. En azından 6 ay dişini sıksın

Yav bence biz spor direktörü getirsek o adami rahat calistirmazlar. Kavukcu, Hatipoglu ve gecmiste ve gelecekte bizim yönetime girecek adamlarin cogunun egosu o kadar büyükki, kendileride ordan prim kapmak icin adamin islerine karismaya calisir ve iyi bir SD buna fazla dayanamaz ve sözlesmesini fesih ettirir. Amatörce ve rastgele, menajerlerini kucagana oturarak yönetiliyor bizim büyük takimlar. Bunu degistirmek icin acayip egosuz bir yönetim ve bir kac sene lazim olur gibi geliyor bana.

Bak ben ugurcani hiç istemedim düşündüğümden daha iyi çıktı. Şimdiye kadar beni yanılttı diyebilirim eksik tarafları olsada
Uğurcan'ı ben de istemedim ama fiyatından dolayı yoksa 50 kere yazdım mesela herhangi bir kaleci Ederson'dan iyidir diye , sadece çok para verdik yoksa iyi kaleci zaten gayet

Beşiktaşa önerildi o yüzden dedim . Abraham takası gündemde . Bilip bilmeden Hemen saldırı modu . Dünyadan bi haber gelmiş yorumlara saldırıyor burda

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'a önerilmedi Beşiktaş kanat ihtiyacini guessandi kiralık alabilir miyiz dedi. 30 a aldığı adamı 10 a bjk ye mi verecek

Uğurcan'ı ben de istemedim ama fiyatından dolayı yoksa 50 kere yazdım mesela herhangi bir kaleci Ederson'dan iyidir diye , sadece çok para verdik yoksa iyi kaleci zaten gayet
Fiyatı Bizim yönetimin suçu. Maaşını düşürdü herif. Dünde ipten aldı bizi

Bence Uğurcan yüzünden kaybettiğimiz maç yok ama keşke Muslera'yi 1 yıl daha ikna edip 30 milyona 2 oyuncu alsaydık.
Veya Berke'yi alsaydık.

Sağ bek alınmayacak ise BAY'i motive edip oraya monte etmeliyiz. En azından 6 ay dişini sıksın

Son 1 yılda sadece sağ beke harcattığı paraya bak
Frankowski 8 mio
Jelert 9 mio
Singo 31 mio

Ama sağ bekte kanat oyuncusu sallai oynuyor

Sağ beke 1 yılda yaklaşık 50 milyon Euro harcadık elde sağ bek yok hala inanılmaz bir şey cidden batmamak mümkün değil

Beyler Yunus'a hiç yüklenmeyin. Sakatlanıp dönen bir çok oyuncumuz için yaşanan süreç yunus için de yaşanıyor. Teknik ekip ve sağlık ekibi oyuncuyu asla hazırlanıyor. Yunusun yaptıklarını yapacak oyuncu için en az 20 milyon bayiliriz.

Her sene aynı muhabbet değil. Daha zor deplasmanların duruyorken şimdiden cepten yedik, 2 iç saha derbisini kazanamadık.
Bu sezon şimdiden 5. maç oldu puan bırakılan.

Geçen sezon anca Mart ayında oldu bu durum. Hatay maçıyla 3. beraberliği almıştık bu zamanda, maglubiyet yoktu. Zaten tek maglubiyet Frankovski'nin kırmızı yediği Jk deplasmanı.

Ondan önceki sezon ilk hafta beraberliğe rağmen puan bıraktığımız 5. maç sondan 1 hafta önceki fb yenilgisi. Zaten bitmişti lig.

Anca ilk sezon ile kıyaslanir onda da anadolu takımları çok daha iyiydi ve hocası takımı yeni kurulmuş bir ekiptik.

Kendinizi de kandırmayın arkadaş ya.

Günaydın bu gün isimler düşer yarından itibaren oyuncular gelir sırf taraftar sövmedin diye yapacaklar

''GS, bu ligin çok üstünde yeaww!'' ???

Evet, oyuncular tek tek düşünüldüğünde -ilk 11 itibariyle- bu net doğru...Ancaak; sezon genelinde takım kaç tane maçta oyunu alabildi peki?..Vasat ve aciz takımlara karşı bile, skor üstünlüğünü elde ettiğimiz periyodlar dahil, oyunu ya denk götürebiliyoruz, yahut Alanya maçında olduğu gibi eziliyoruz. Futbolcuların bireysel kaliteleriyle yaptığı ekstra birkaç aksiyon sayesinde maçların kazanılıyor olması bahsettiğim bu durumun üstünü örtmemeli. Gören görüyor ama büyük çoğunluk, bahsettiğimi 'kalite adam' olgusundan gayet mutlu ki o adamlar da skor yapamayınca sonuç böyle oluyor işte.

''Skoru ve maçı, atanınla ve tutanınla kazanırsın'' klişesi vardır ya; oyunu da orta sahanla kazanırsın işte. Oyunu kazandığın zaman da tutanına az iş düşer; atanın çok daha kolay atar. Bazıları bunu hiçbir zaman anlayamayacak tabii.

Orta saha hattımıza bakıyorum; Torreira dışında net güvenebildiğim tek adam göremiyorum ki o da artık bazı maçlarda yılgınlığa düşmeye başladığının sinyallerini vermeye başladı. Lemina fiziksel durumu itibariyle, ya dinamik bir oyuncunun zorlanmayacağı bir müdahaleyi zar zor yapabiliyor, yahut da durumunu bildiği için geriye kaçarak oynuyor. Ben dahil büyük çoğunluk sakatlanmaması ve form tutması için dua eder durumdayız sezon başından beri. Böyle büyük takım planlaması mı olur?

Yani merkez ikilide 'as' adamlar oynarken bile tam manasıyla güven veremiyorsa, 10/forvet arkası/2. forvet profilleri yerine merkezi üçlemeye mecbursun. Bu durumda eldeki rotasyona bakınca en az iki adet sağlam orta saha oyuncusu alınması gerekiyor. Doğru profilde 3 oyuncu alınsa da ses etmem; 3 kişilik orta saha hattı için 6-7 adam gerekir zira...

Orta saha sorunsalı ile ilgili yine bir başlık açıp orada kafa ütülemeyi düşünüyorum. Bu aralar meşgulüm, birkaç gün sonra...

Mesele dunku maci kazanip kazanamamak degil bizim istedigimiz havayi kazanmak buyuk resme bakarsak gelecek acisindan fb ye yenilmek de onemli degil daha onemlisi kadromuzun onemli anlarda yedek oyuncularin olmamasi dugumu cozecek oyuncularin olmamasi.Daha transfer yapmadan Berkani gondermek de ayri bir olay.Sampiyonlar ligi macin var 60 dan 70 den sonra oyundan dusuyosun Berkan kapasitesi sınırlı olsa da bize tempo katacak oyuncuydu veriyosan transferin son gunu birakacaktik Ahmet Kutucu Yusuf Demir halen bu formayi giyiyorlarsa orda buyuk sıkınti var demektir.

keramettin admin genelde hemfikirim ama galatasarayın yanlışlar sarmalının başlangıcı o yılın bir yıl öncesine dayanıyor

maalesef haziran ayında sol bek, 8 numara, mertens yedeği ile kurtarırız dediğimiz döneme üst üste isim transfer, fenere çalım vb hırslarıyla zaha, ziyech, tete gibi isimlere geçişle yaptık

ffp vardı vs. hepsini bir yere kadar anlıyorum ama yine de fred, syzmanski vb. peşinde koşan takım bunalr olmadığı zaman biz de fenerden zaha çalalım kafasına nasıl geçtik hala anlamıyorum

tabiki zahanın da ziyechin de aldığı 2-3 maç oldu ama bunu berkan midsjo filan da yaptığı için korkunç paralar alan adamlara bu maçlar yeter diyemiyorum

belki sözleşme sürelerinden filan büyük zarara uğramadık ama büyük bir fırsat maliyetine girdik

yine bedava oyuncu alaydık, yine kiralasaydık ama ihtiyacımız olan mevkilere alsaydık

hatta bir önceki devre arasında 8 numara ararken bir anda zaniolo işi de böyle oldu

sürekli fırsat geldi alalım olayı maalesef hatipten filan önce başladı

bu türk takımlarının hastalığı gibi, bjk de trabzon da biz de düştük
O sene Fenerin en iddialı olduğu sene değil miydi, Zaha ve Ziyech kaç tane maçı tek başlarına aldılar, onlar yokken Keremle Barış, başlarda Icardi hatta Kerem Demirbay hepsi önemli katkılar verdi o sezon. Sadece Avrupa’da başarısızdık, o günden bu yana 230 m euro harcadık Avrupa’da başarılı mı olduk? Sanmam.

O yaz harcanan total bonservis 20-25 devre arasıyla da 30 m euro, ki aynı paraya Boey satıldı, defalarca kez söylesem ve kabul etmesen de o yazın en büyük problemi buydu.

Yüksek maaş vs denilen adamların alayından da kolaylıkla çıkıldı, Tete’den para vs bile kazanıldı. O sene alınan oyunculardan Ndombele hariç herkesten katkı da aldık, Jelert, Cuesta vs gibi olmadı hiçbiri.

Elinde 80 m euro bonservis harcama imkanın varken aldığın adamlar

Jelert
Sara
Jacobs
Sallai
Morata
Lemina
Eren
Frankowski
Cuesta

vs vs vs

Hiçbiri öyle yıldız değil, başarı oranı neredeyse 0 bu transferlerde, Lemina ve Eren dışında maliyetinin oyuncusu yok.

Bu sene de 150 harcadın Osimhen dışında hakeden yok şu an için, ne olursa olsun Sane ve İlkay yanlış hamle değil ama Singo ve Uğurcan ederlerinin adamı değiller.

230 m euro ile 30 m euro harcanan dönemi kıyaslamıyorum, başarısızlık oyuncuları ikna edememekten geliyor çünkü listenin başındakilerini alamıyoruz, 2 sene öncesi deyip eleştirmek istediğin Erden Timur’un alameti de tam olarak bu ikna olayıydı.

Defalarca kez yine söylediğim gibi Zaha’yı isteyen de Jacobs’u isteyen de Jelert’i isteyen de günün sonunda hocadır, zamanında Zaniolo’yu isteyen de oydu. Transferi yapan kişiyi suçlayacağın ana konu ikna sürecidir ve yönetimi ise mali istikrarı sağlayamamaktır.

Neyse ben bu konudaki fikrimi defalarca anlattım Erden Timur, İbrahim Hatipoğlu ve Abdullah Kavukçu arasında kimin açık ara daha faydalı olduğu, kulübe ne kadar katkı verdiği de bence çok net.

uurcan
singo davi abdüs jakobs
transfer transfer
sane transfer barıs
osimhen

sene sonuna kadar götürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt