Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G-7wKd4WAAAx8OW

zaha,ziyech,tete hatta zaniolo gibi isimleri dönemin şartlarına göre değerlendirmek gerekiyor hepsi de ilk geldiğinde taraftarın heyecanı isteği yüksek boyuttaydı ve takıma maliyet kalite açısından derinlik katabilecek bilindik isimlerdi
yani hiç biri bir cuesta değildi
ya da bir jelert değildi
hatta bir sara bile değildi maliyete bakacak olursak herkesin hem fikir olduğu ve yükseldiği topçulardı tuttu tutmadı ayrı bir zar atıldı olmadı transfer biraz böyledir göz göre göre olmayacağı belli bir cuesta almaktansa mali olarak daha riske girilip bir skriniar alınıp tutmasaydı mesala daha kabul edilebilir olurdu öyle düşünmek gerek o transferleri de

Çok sevmesem de Vlasic daha iyi olur. Lookman sola, BAY sağ beke. Osimhen çıktığında BAY öne Sallai beke. 1 tane de orta saha.

Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Lemina Torreira
Sane Vlasic Lookman
Osimhen

Gerçi Pape Gueye gelecek gibi.

Bedava Zaha alınmasının sebebi bedava alınacak orta saha bulamamaktı bana göre. Okan da Zaha diye okay verdi, günün sonunda 4-5 kanadın hepsinden katkı alındı o sezon, bir esneklik sağladı yani şimdiki gibi kanatlar formsuz olunca ortada kalmıyorduk böyle olunca.

Orta saha o yüzden ŞL giriş ile limit sonrasına bırakıldı ve risk alındı, o günde de alınacak orta saha Amrabattı, United aldı. İyiki almamışız bile denilebilir, o dönemde de benzer düşünüyordum.

Burada eleştirilecek tek konu neden ortalama bir orta sahayı eylülde almamak olabilir, öncesinde Kerem Demirbay da alındı ve o sene çok iyi katkı verdi zira.

Zaniolo mevzusunda da gerçekten istediğimiz ortasaha mıydı emin değilim; Sergio, Midstjö, Torreira ve Berkan vardı o dönem Kaan alındı, başka orta saha istediğimizi sanmıyorum. Genç bir fırsat transferi baktık muhtemelen, onu değerlendirdik.

Singo konusunda da hocaya napıyorsun demezler, yöneticilerin böyle bir misyonu olamaz, sadece bu maliyete bu adam eder mi kısmı sorgulanır. Bunun yerine 3 adam alalım demez yani yönetim, niye desin.

Singo tamamen teknik bir karar.

ha biz bütün bunalrı konuşurken fazla geçmişe takılmamak da lazım tabi

sonuçta şu an galatasarayın hala çok iyi bir kadrosu var ve daha yii bir oyunu hakediyor

açık konuşayım dün kulübede sıfır adam bile olsa sahaya çıkan 11in karşıdaki eksik antebi 45 dakika 3lük yapacak oyunu oynaması gerekiyordu

bu iş tamamen hocada

Çok sevmesem de Vlasic daha iyi olur. Lookman sola, BAY sağ beke. Osimhen çıktığında BAY öne Sallai beke. 1 tane de orta saha.

Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Lemina Torreira
Sane Vlasic Lookman
Osimhen

Gerçi Pape Gueye gelecek gibi.
Vlasic’e geçen ben de bakındım da direkt skor işinde olan bir oyuncu. Bizim takımı rakip kaleye götürüp oynatacak adama ihtiyacımız var.

Vlasic oynayan takımın çatır çatır skor yapan 10 numarası olur. Talisca vari kullanılır yani.

Vlasic’e geçen ben de bakındım da direkt skor işinde olan bir oyuncu. Bizim takımı rakip kaleye götürüp oynatacak adama ihtiyacımız var.

Vlasic oynayan takımın çatır çatır skor yapan 10 numarası olur. Talisca vari kullanılır yani.
O kadar da değil ama benim sevmediğim yanı bazen top ayağında canlanıyordu. Zaten o özellik en sevmediğim eksiklik ama dediğin gibi güzel skor yapar hatta Pasalic de öyle. Bizim Ilic gibi işte. Vay be ne goldü demezsin ama atar

Bu kulübün yıllardır en büyük eksiği futbol direktörü gerisi fasa fiso cenk ergün para kazansın diye yalandan o koltukta oturtuyolardı 1-2 skandaldan sonra gönderdiler yerine de kimse gelmedi

Bu kadar amatörce yönetilip şampiyon olabilmek falan mucize

Bugünkü toplantı da alınacak kararı şimdiden paylaşıyorum size
Galatasaray yönetimi transferleri 6 şubata kadar bitirme kararı aldı

2022-2023 sezonu 36 maç 4 beraberlik 4 mağlubiyet (18. hafta 42 puan)
18 hafta içerisinde 2 derbi galibiyeti. Jk maçına kadar Okan Buruk ile olmayacak tartışmaları ve kader maçında gelen galibiyet, 7-0 Başak ve ardından Kadıköy'deki 3-0 galibiyet. Ligin kırılma maçları.

2023-2024 sezonu 38 maç 3 beraberlik 2 mağlubiyet (18. hafta 47 puan)
18 hafta içerisinde 2 derbi galibiyeti, evinde firesiz giden bir takım.

2024-2025 sezonu 36 maç 5 beraberlik 1 mağlubiyet (18. hafta 50 puan)
18 hafta içerisinde 3 derbi galibiyeti, biri deplasmanda 3-1 fb galibiyeti, deplasmanda firesiz giden bir takım.

2025-26 sezonu 18. hafta 4 beraberlik 1 mağlubiyet puan 43 puan.
18 hafta içerisinde derbi galibiyeti yok, evinde 3 beraberlik, deplasmanda 1 yenilgi, 1 beraberlik.

Her sene aynı muhabbeti geyiğini bırakalım. Sen son 4 sezonun en kötü halindesin, rakibin tam tersi.

Bu arada barış alper sağ beke verilse kariyeri için büyük sıçrama olur bence çok tempolu oyuncu ama bitiricilik kanat oyuncusu için çok zayıf bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt