- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Taktilar buna. Ulan önce bi 8/10 alin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedava Zaha alınmasının sebebi bedava alınacak orta saha bulamamaktı bana göre. Okan da Zaha diye okay verdi, günün sonunda 4-5 kanadın hepsinden katkı alındı o sezon, bir esneklik sağladı yani şimdiki gibi kanatlar formsuz olunca ortada kalmıyorduk böyle olunca.
Orta saha o yüzden ŞL giriş ile limit sonrasına bırakıldı ve risk alındı, o günde de alınacak orta saha Amrabattı, United aldı. İyiki almamışız bile denilebilir, o dönemde de benzer düşünüyordum.
Burada eleştirilecek tek konu neden ortalama bir orta sahayı eylülde almamak olabilir, öncesinde Kerem Demirbay da alındı ve o sene çok iyi katkı verdi zira.
Zaniolo mevzusunda da gerçekten istediğimiz ortasaha mıydı emin değilim; Sergio, Midstjö, Torreira ve Berkan vardı o dönem Kaan alındı, başka orta saha istediğimizi sanmıyorum. Genç bir fırsat transferi baktık muhtemelen, onu değerlendirdik.
Singo konusunda da hocaya napıyorsun demezler, yöneticilerin böyle bir misyonu olamaz, sadece bu maliyete bu adam eder mi kısmı sorgulanır. Bunun yerine 3 adam alalım demez yani yönetim, niye desin.
Singo tamamen teknik bir karar.
Vlasic’e geçen ben de bakındım da direkt skor işinde olan bir oyuncu. Bizim takımı rakip kaleye götürüp oynatacak adama ihtiyacımız var.Çok sevmesem de Vlasic daha iyi olur. Lookman sola, BAY sağ beke. Osimhen çıktığında BAY öne Sallai beke. 1 tane de orta saha.
Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Lemina Torreira
Sane Vlasic Lookman
Osimhen
Gerçi Pape Gueye gelecek gibi.
O kadar da değil ama benim sevmediğim yanı bazen top ayağında canlanıyordu. Zaten o özellik en sevmediğim eksiklik ama dediğin gibi güzel skor yapar hatta Pasalic de öyle. Bizim Ilic gibi işte. Vay be ne goldü demezsin ama atarVlasic’e geçen ben de bakındım da direkt skor işinde olan bir oyuncu. Bizim takımı rakip kaleye götürüp oynatacak adama ihtiyacımız var.
Vlasic oynayan takımın çatır çatır skor yapan 10 numarası olur. Talisca vari kullanılır yani.
Kariyerli hoca lazım abi şansa bırakamayızYeni td önerim Albert Riera
Yav ne Riera’sı Ne Arda’sı olm
Tdlik kariyerinde daha bir başarısı olmayan kim varsa TD olarak istiyorsunuz kolay mı bu baskıyı kaldırmak, her şeyi çok basit zannediyorsunuz
Klopp müthis olurduKariyerli hoca lazım abi şansa bırakamayız
Fatih hoca
Mancini
Klopp
Bu tarz bir kurt olmalı
Çıkacak sonuç pape gueye'ye para gömelim çok istiyorum. Bu adamın çok istediği adamları özellikle almayacaksın listeye.Bakalım bugünkü toplantıdan ne çıkacak?
18 Ocak olmuş daha kimi alacaklarını bilmiyorlar.