Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yönetilip başarısız olunan ne bir kurum, ne özel sektör ne de bir spor branşı gördüm.Bir klişe var ya Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur diye. Bence onun doğrusu kötü yönetime tahammülün olmaması. Yoksa iyi yönetirsin ama başarılı olamazsın taraftar sana hakkını verir.
Zaten doğruları yapsan günün sonunda olmadığı zaman bile elinden geleni yapmışsındır herkes farkında olup tepki koymaz ama hiçbir şey yapmayıp aynı sonucu beklemek sürekli bi şapkadan tavşan çıkmasını beklemek saflıktan başka bir şey değildir.Bir klişe var ya Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur diye. Bence onun doğrusu kötü yönetime tahammülün olmaması. Yoksa iyi yönetirsin ama başarılı olamazsın taraftar sana hakkını verir.
zhahaha harbi doğru gueyenin de ugartenin de CLyle işi yokMan united cl de yok
Ugarte icin nasil cl bekleniyor
Man united cl de yok
Man united cl de yok
ToppmöllerFrankfurt hocasini kovmus
Kadroyu korumak ayrı güçlendirmek ayrı Singo hariç hiçbir mevkiyi güçlendirmedik ki oyuncu transferlerinde son kararı hoca değil yönetim verir 30 m euro'ya Singo'yu almak yerine 3-4 tane adam alınmalıydı.Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.
Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi de aradığımız değil, belki 6 no yedeği olarak gueye olabilir. Ancak Ederson bize lazım olan, ilk 11 için yada çağdaş 10 no. ancak yine yanlış profili ve yanlış profilde de yanlış oyunculara yöneliyorlar. Allah kaza ve kaderinin infazını istediği zaman, o insanın aklını başından alırmış. Bunların akılları başında alınmış. Nasıl karşı tarafın aklı Ali ile başlarında alınmış idiyse..Onyedika mı Gueye mi