Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir klişe var ya Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur diye. Bence onun doğrusu kötü yönetime tahammülün olmaması. Yoksa iyi yönetirsin ama başarılı olamazsın taraftar sana hakkını verir.
İyi yönetilip başarısız olunan ne bir kurum, ne özel sektör ne de bir spor branşı gördüm.

Biz yıllardır kötü yönetiliyoruz ama yine de başarılı olabiliyoruz. Zaman zaman tek tük adamlar çıkıp günü kurtarıyor; onlar da olmasa zaten bjk gibi olursun.

Bir klişe var ya Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur diye. Bence onun doğrusu kötü yönetime tahammülün olmaması. Yoksa iyi yönetirsin ama başarılı olamazsın taraftar sana hakkını verir.
Zaten doğruları yapsan günün sonunda olmadığı zaman bile elinden geleni yapmışsındır herkes farkında olup tepki koymaz ama hiçbir şey yapmayıp aynı sonucu beklemek sürekli bi şapkadan tavşan çıkmasını beklemek saflıktan başka bir şey değildir.

Şampiyonluğa giderken Boey sattın Kaan ile 102 puan alamasaydın şampiyon olamıyordun, Osimhen gelmese tüm transfer dönemi yaptığın hataları örtemiyordun, Lemina eğer Araplara gitse yine şampiyon olamıyordun.

Rakibin başkanı değişti daha agresif hareket ediyorlar bu adamlar 3 puan gerimizdeydi hem kupayı aldılar hem de muhtemelen puan farkını 1'e indirecekler şu an itibarıyla 1 puan önde olsak bile psikolojik olarak öne geçtiler.

Her şey yine bizim elimizde ama yine fırsat, fırsat, fırsat derlerse muhtemelen 11 yıl aradan sonra rakibin şampiyonluğunu görürüz.

Ugarte ya da Gueye değil ki amaç para harcamamaktı günün sonunda kupayı almış olsak bugünde galip gelsek size diyim Şubattan önce 1 tane bile adam almazlardı.

Hatta bu seneyi böyle geçelim demeye başlarlardı.

Ama geldiğimiz noktada "Takke düş kel göründü".

Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.

Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.

Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadroyu korumak ayrı güçlendirmek ayrı Singo hariç hiçbir mevkiyi güçlendirmedik ki oyuncu transferlerinde son kararı hoca değil yönetim verir 30 m euro'ya Singo'yu almak yerine 3-4 tane adam alınmalıydı.

Hatta gelenler, gidenler bakınca kadrodaki vasat dediğimiz adamların hepsi gitti Cuesta, Nelsson, Zaniolo, Köhn, Morata, Jelert yerlerine sadece +2 oyuncu geldi İlkay ve Sane onun hariç kadro derinliğide azaldı.

Bunu hoca göremiyorsa da gidip sportif akıl getirirsin.

abi çok ciddi söylüyorum son 2-3 maçı hatta tüm derbileri falan görüp hala gueye,ugarte istiyorsa hemen kovun bu adamı , derhal kovun transferi falan boşverin önce kovun direkt

Kavukçu gelirken okan hocama gucciden gömlek getirmiş

Dursun papaya atkı getirmiş

Şahanı iyi rezil etmişler okanla ilgili de bişi yazmak zorunda kalmış

Onu da göstermelik yazmış gerçi

Şu biatçıları forumdan twitterdan medyadan trden dünyadan kulaklarından tutup uzaya fırlatabilsek keşke

slde devam edip etmeyecegimizi bekliyorlar

ona göre oyuncu alacaklar bence

Onyedika mı Gueye mi
İkisi de aradığımız değil, belki 6 no yedeği olarak gueye olabilir. Ancak Ederson bize lazım olan, ilk 11 için yada çağdaş 10 no. ancak yine yanlış profili ve yanlış profilde de yanlış oyunculara yöneliyorlar. Allah kaza ve kaderinin infazını istediği zaman, o insanın aklını başından alırmış. Bunların akılları başında alınmış. Nasıl karşı tarafın aklı Ali ile başlarında alınmış idiyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt