İsmi geçen adamları tek tek kısaca izledim ve biraz araştırdım. Malesef bahsi geçen paraları haketmiyorlar.
Fofana: Eski halinden eser kalmamış. Maç içinde bazen iyi görünüyor, enteresan işler de yapıyor fakat sürekli değil. Çokça kopuyor, dinazmini yitirmiş. Bahsedilen 30 milyonun 1/3 üne bundan iyi genç oyuncu bulunabilir.
Gueye: Fiziksel üstünlüğü hala işe yarıyor fakat çok ağır. Dinamizm yok fakat pasları gömüldüğü kadar kötü değil. Yine bahsedilen 30 milyonun 1/3 üne bundan iyi genç oyuncu bulunabilir.
Smardzic: Harika skills videoları var. Fakat taraftarları çok tutmuyor. Süreklilik yok oyundan kopuyor denmekte. 3 sezon önce menisküsü yırtmış. Adam eksiltme, bitirici pas ve ortadan delme işlerini yapabilir fakat mevcut hali çok şüpheli. 10 milyon gibi bir rakamdan fazlası büyük risk.
Lookman: İstenilen 40 milyon bonservis resmen dolandırıcılık kapsamına alınmalı. Yaşı, kulüpte istenmemesi, oynatılmaması durumlarına bakarak maksimum 25 milyon edebilir. Atalanta 5 kiralama artı zorunlu olmayan bir opsyonla ikna edilebilirse gelebilir.
Sonuç: Devre arası transferleri çok zor ve pahalı olmakta. Gueye , Fofana konusunda adam başı 30 milyon harcamak yerine toplam 15 - 20 milyona ligimizden Maestro - Denis - Camara üçlüsünden ikisi alınmalı. Yoksa yönetim kulübü yine çok büyük zarara uğratacak. İlgilenilen oyuncuların bahsi geçen bonservis rakamlarının yarısına bile elden çıkarılması mümkün görünmüyor.
Maestro - Camara - Denis üçlüsünden ikisi alınırsa sonrasında forvete Muric zorlanmalı. Şu anlaşıldı ki mevcut Okanball sisteminde Icardi ve Kutucu ile Osimhen'i yedeklemek mümkün değil.
Şu Can Maradona gencoya da aciken 1 milyon verilip kanat yedeklenmeli.
Ayrıca devre arasına herhangibir transfer planlaması yapmadan girdiği anlaşılmış olan basiretsiz yönetim derhal istifa etmeli.