Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bi insan 3 ay önce 150 milyon euro harcatıp şimdi hangi yüzle transfer isteyebilir

Lan ben olsam utancımdan istemeyi geç sen istemesen de alalım dense bile hayır bu boku ben bu noktaya getirdim ben temizliyicem derim

Ne savurgan bi adammışsın sen ya

Gece biri twiterda 5 transferin bittiğini ve hazır olduğunu üflüyordu, neydi neciydi bilemicem

Ama doğru olduğuna inanmak istiyorum

Dünden sonra bu konunun da pek bir önemi kalmadı. Son gün, fırsat derken lig kaçtı gitti bile ..

Millet sadece kendini kandırıyor

Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar

Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok

Hangi 11 çok kaliteli
Hakimi verelim mi? Kaç tane bek sayabilirsin süper ligde senin beklerinden daha iyi? Haa sakat vs desen haklısın. Ancak singo İsmail eren hatta sallai ve kazım can bile gayet iyiler (son ikisi yedek için diyorum)

İsmi geçen adamları tek tek kısaca izledim ve biraz araştırdım. Malesef bahsi geçen paraları haketmiyorlar.

Fofana: Eski halinden eser kalmamış. Maç içinde bazen iyi görünüyor, enteresan işler de yapıyor fakat sürekli değil. Çokça kopuyor, dinazmini yitirmiş. Bahsedilen 30 milyonun 1/3 üne bundan iyi genç oyuncu bulunabilir.

Gueye: Fiziksel üstünlüğü hala işe yarıyor fakat çok ağır. Dinamizm yok fakat pasları gömüldüğü kadar kötü değil. Yine bahsedilen 30 milyonun 1/3 üne bundan iyi genç oyuncu bulunabilir.

Smardzic: Harika skills videoları var. Fakat taraftarları çok tutmuyor. Süreklilik yok oyundan kopuyor denmekte. 3 sezon önce menisküsü yırtmış. Adam eksiltme, bitirici pas ve ortadan delme işlerini yapabilir fakat mevcut hali çok şüpheli. 10 milyon gibi bir rakamdan fazlası büyük risk.

Lookman: İstenilen 40 milyon bonservis resmen dolandırıcılık kapsamına alınmalı. Yaşı, kulüpte istenmemesi, oynatılmaması durumlarına bakarak maksimum 25 milyon edebilir. Atalanta 5 kiralama artı zorunlu olmayan bir opsyonla ikna edilebilirse gelebilir.

Sonuç: Devre arası transferleri çok zor ve pahalı olmakta. Gueye , Fofana konusunda adam başı 30 milyon harcamak yerine toplam 15 - 20 milyona ligimizden Maestro - Denis - Camara üçlüsünden ikisi alınmalı. Yoksa yönetim kulübü yine çok büyük zarara uğratacak. İlgilenilen oyuncuların bahsi geçen bonservis rakamlarının yarısına bile elden çıkarılması mümkün görünmüyor.

Maestro - Camara - Denis üçlüsünden ikisi alınırsa sonrasında forvete Muric zorlanmalı. Şu anlaşıldı ki mevcut Okanball sisteminde Icardi ve Kutucu ile Osimhen'i yedeklemek mümkün değil.

Şu Can Maradona gencoya da aciken 1 milyon verilip kanat yedeklenmeli.

Ayrıca devre arasına herhangibir transfer planlaması yapmadan girdiği anlaşılmış olan basiretsiz yönetim derhal istifa etmeli.

Son düzenleme:
şöyle bir sistemde 6 no almak ha

h4mtv7s.png

Baskette şaban 8kök yerine standart bi hoca getirildi takım 180 derece değişti defans falan yapılmaya,toplar paylaşılmaya başlandı,mücadele ediliyor,idman yapılıyor,oyuna zamanında müdahale ediliyor

Şu okan yerine de sağlam bi td getirin oyun 180 derece değişir

Sadece sayısal olarak eksiğiz bazı mevkilerde birkaç milyon euroluk 4 adam alır derinliği sağlarız yeter bize

Ona ver 50 al buna 100 ver al sahada bi bok yok,hala almaya çalışmanın da bir manası yok

Artık bu geçen son 2 ayda sanırım net olarak anladık;
Icardi artık kale ile arasında kimsenin olmadıgı, topun dogru acı ile gelmedigi ve 3 metreden uzak olmadıgı durumlarda gol atabilir. Fakat bu durumda sanırım bu forumda cok kisi gol atar ama 10 m istemez.
Takımın taktik olarak bir oyun planı yok, plan tamamen Osimhen ve Barış Alperin koşularına dayalı.
Takımda ne taktik ne de oyuncu yönetimi bazında bir disiplin yok,
Tüm sakatlar daha kötü dönüyor.
Oyuncular maç seçiyor.
Teknik direktör gönderecegiz dedigi geldiginden beri tek iyi maçı olmayan adamı bir maç 90 dk diger mac yedek olarak tutarken. Umut beslenen genç oyuncusunu sag bek oynatıp sonra kadroya almıyor.
Takım daha tek transfer yapmamışken ve ortasaha delik deşik iken, pasta börekle sözleşmeli oyuncusunu bedava gönderiyor.
2 sezondur ortasaha diye taraftar bagırırken hoca m.city yi tutun, 12 kişi mi oynayacagız diye kariyeri boyunca dalga geçilecek beyanlar veriyor.
Kasımdan beri takım dökülmeye devam ederken, transferde hiç bir hazırlık yapmayıp ayın 18 inde hala saçma sapan isimlerle ugrasılıyor.
Özetle Galatasaray iyi oldugu için son 3 senedir sampiyon olmuyor Fenerbahce ve digerleri daha kötü olduğu için oluyor.
Zaten avrupada yedigimiz tokatlar da bunu gösteriyor.
Bu yönetimin transfer yapamayacagını buradaki çok küçük iyimser bir azınlık hariç herkes biliyordu zaten. O azınlık zaten icardinin de geri dönecegini dusunuyordu.
Açıkcası ben bu saaten sonra bu yönetimin para harcamaması gerektiğini dusunuyorum. 2 tane genc alsınlar sonra bu sezon buradan nereye giderse sezon sonu oradan yeni yönetime ve hocaya devretsinler takımı

şöyle bir sistemde 6 no almak ha

h4mtv7s.png
At topu saneye yanında yöresinde kimse olmasın rakip 3 kişi bassın garibim birşeyler yapacam diye uğraşsın

Bu takım nasıl organize olunur nasıl kompakt durulur bilmiyor ya da unuttu gitti, yunuslar bile atın topu havuza daha fazla organize olurlar

200.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt