Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce burada transfer yangını yapıyordum dünkü maç sonrası fikrim değişti bizde ve hocada umut yok bu akşam kuşlar puan verse bile bizden bir yol olmaz ara transferde kimseye ederinin 20 katını vermeden yazı bekleyip hoca yönetim değişikliği ile doğru düzgün bir transfer süreci geçiririz en mantıklısı bu parayı gidip çar çur etmesinler en azından. Tek bir tane genc alsınlar bu ara dönem yeter oynamasına gerek yok önümüzdeki yıla hazırlansın.

bize 6 no lazım değil ki. bize hücumda çözüm ve alternatif sunabilecek adamlar lazım. misal dünkü maçta 6 no olsa ne işe yarayacaktı?
Yahu E. Frankfurt TD si bile ''GS nin 6 no bölgesinde zaafiyet yaşadığını biliyorduk, oyun planımızı ona göre kurguladık'' demişti ki Can Uzun tam da oradan tecavüz etmişti. Dün değil ama çoğu lig maçında da alan kapatıcı/top kapıcı adam eksikliğini yaşıyoruz; çok güvendiğimiz Lemina fiziken gerilemiş durumda.

Başka mevkilerde de ihtiyaç var, 6 transferi onlara engel değil. Bütçe açısından diyorsan, hiçbir mevki için 30-40 lık adamlar olması gerekmiyor zaten. Bana kalsa kiralık Ugarte de olur, Dennis de mesela...

Iyi yönetilen derken? Wolfsburga Volkswagen o kadar para veriyor ve herifler hic basarili olamiyor. Glasner verken ligi nerde bitirmisler bi bak, sonraki hallerine bi bak.

Crystal Palace'de o öyle siri iyi yönetilen takim degil gibi geliyor bana. Adamlar bu herifin geldiginden belli 1,5 senede transferlerde tek 12-13 milyon € zarar yapmis. Bu hic PL Takimina uyan bir rakam degil.

Ama böyle yönetiminden korkmayip, düsündügünü söyleyen ve yönetimi elestiren herifi bizimkiler erkenden kovarlar. Egolari bunu kaldiramaz.
ben bu herifi tipine bakıp 62 yaşında falan sanıyodum
o yüzden para için gelir diyodum
biraz daha gençmiş gelsin diyecem de gelmez zaten bu arada

He Marmoush he City transfer dönemi devam ederken CL’deki rakibine niye katkı sağlayacak oyuncu versin Marmoush yazanlar onu da bi desin?

Yahu E. Frankfurt TD si bile ''GS nin 6 no bölgesinde zaafiyet yaşadığını biliyorduk, oyun planımızı ona göre kurguladık'' demişti ki Can Uzun tam da oradan tecavüz etmişti. Dün değil ama çoğu lig maçında da alan kapatıcı/top kapıcı adam eksikliğini yaşıyoruz; çok güvendiğimiz Lemina fiziken gerilemiş durumda.

Başka mevkilerde de ihtiyaç var, 6 transferi onlara engel değil. Bütçe açısından diyorsan, hiçbir mevki için 30-40 lık adamlar olması gerekmiyor zaten. Bana kalsa kiralık Ugarte de olur, Dennis de mesela...
frankurt tdsine sokayım yahu.
oynayacağın 30 maçın 3-4 nde 6 no profili lazımsa o zaman öncelik değildir. sol stoperin bile önceliği 6 dan fazla
bize dribbling olan 8
oyun kuran 10
alternatif kanat lazım.

Okanın tek derdi kendi koltuğu, 29-30 yaşında hayvan gibi paralar sıktırıyor adamlara adı geçen adam Fabian Ruiz bence mükemmel bir topçu ama son sözleşmesi için buraya gelecek. 3 senede 250 milyon euroya yakın bonservise para verdik sınırsız maaş bütçemiz var bu paralar nereden çıkıyor anlamış değilim. Çok kötü batacak kulüp şampiyonlukla falan karşılanacak paralar değil bunlar lig şampiyonu kaç para alıyor türkiyede? Satmaya kalksak elimizde Osimhen harici para edecek adam yok düzgün. Okanın acil oğlu acil gitmesi lazım, bari aynı parayla genç potansiyelli oyuncu al sen beceremezsen kulüp satarda zararını kurtarır onu bile düşünmüyor herif. Gram yakıştıramıyorum bize bu adamı güvenç kurtardan hallice bir tip.

Hayır sen öyle demedin en başta

Okan da sefer yerine icardiyi griliş yerine toreirayı pedro yerine mertensi istiyodu olarak aksettirmeye çalıştın yine dezenformasyon yaptın ama tutmadı

Pedroyu fb kapınca mertense gidildi (mertensin kendi açıklaması var napacam diye düşünürken gardi aradı gsye gelirmisin dedi diye)

Sefer tutmayınca icardiye gidildi (okan bunu aldırdı ilk kendi 1 nolu tercihiydi)

Tor işi de sürpriz yumurtaydı işte erden şapkadan tavşan çıkardı da getirdi sergiolar grilişlerdi liste

Gerçekler buydu
HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ
Sen de ciddi anlamda okuduğunu anlama sıkıntısı var. Torreira listenin ilk sırasındaydı ona gidildi ilk başka kendi gelmek istemediğini söyledi zaten bunun açıklaması var. Pedro- Fb elimizden kapmasaydı geliyordu yaza benim yine Grlish için de ailesinden biri menajerliğini yapıyordu anlaşmadan sonra ekstra talepleri olmasaydı o da geliyordu yazan da benim. Bu dediklerini zaten yazmışım o ilk mesajda bile. Twitte algı Okan Buruk'un istediği değil istemediği adamları aldı Erden Timur'du. Ben de bunun yalan olduğunu söyledim. Gerçekten trollüğüne mi yapıyorsun yoksa zaten benim ilk mesajda yazdığım şeyleri gelip aynısını yazıp utanmadan böyle demedin mi diyorsun? Bilemiyorum ama uğraşamayacağım senle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt