Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında H.Hamzoğlu, Dursun yönetimine toz kondurmazdı, o da yönetimin ağzından konuşurdu.

Sonra Dursun bunu kovup röportaj vermişti. Aha röportaj burada.

HAMZA'YI DİNLEDİM HATA ETTİM
Çok konuşulan ve bu yaz Sevilla'ya imza atan Yevhen Konoplyanka transferine de açıklık getiren Galatasaray Başkanı, "Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt 'Konoplyanka'yı alalım' dedi. Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Israrla bir golcü almak istedik. Mario Gomez de gündeme geldi. Hamza Hoca bize, 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı' dedi. Niasse ve İzlandalı Sigthorsson'u istedi. Şimdi geriye dönüp baktığımda kendi kendime kızıyorum.Keşke 'Konoplyanka'yı da, golcüyü de alsaydım. Melo'yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat' deseymişim ama diyemedim.. Çünkü medyada Hamza Hoca ile ilgili, 'Üç kupa kazandı, 4'üncü yıldızı taktı...' diye ciddi bir hava oluşmuştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun" diye konuştu.

Melo açıklama yapmıştı beni yönetim istemedi diye hatta Hamza kovulunca ona destek olmuştu.

Yani Okan'ı gönderir arkasından da ben bunu yapacaktım şunu yapacaktım diye tekrar seçilmek için uğraşabilir, bunu yaşamadık değil. Bizim hocamız da 3 yıldır şampiyon olup hala bunlara güvenerek arka çıksın, kendini bitirsin.

Daha okan hoca 1 ay boyunca transferleri bizim mukemmel sistemizde oynatmak icin hazirlayacak. Mart nisan gibi ilk maclarina cikarlar artik

Zamanında H.Hamzoğlu, Dursun yönetimine toz kondurmazdı, o da yönetimin ağzından konuşurdu.

Sonra Dursun bunu kovup röportaj vermişti. Aha röportaj burada.

HAMZA'YI DİNLEDİM HATA ETTİM
Çok konuşulan ve bu yaz Sevilla'ya imza atan Yevhen Konoplyanka transferine de açıklık getiren Galatasaray Başkanı, "Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt 'Konoplyanka'yı alalım' dedi. Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Israrla bir golcü almak istedik. Mario Gomez de gündeme geldi. Hamza Hoca bize, 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı' dedi. Niasse ve İzlandalı Sigthorsson'u istedi. Şimdi geriye dönüp baktığımda kendi kendime kızıyorum.Keşke 'Konoplyanka'yı da, golcüyü de alsaydım. Melo'yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat' deseymişim ama diyemedim.. Çünkü medyada Hamza Hoca ile ilgili, 'Üç kupa kazandı, 4'üncü yıldızı taktı...' diye ciddi bir hava oluşmuştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun" diye konuştu.

Melo açıklama yapmıştı beni yönetim istemedi diye hatta Hamza kovulunca ona destek olmuştu.

Yani Okan'ı gönderir arkasından da ben bunu yapacaktım şunu yapacaktım diye tekrar seçilmek için uğraşabilir, bunu yaşamadık değil. Bizim hocamız da 3 yıldır şampiyon olup hala bunlara güvenerek arka çıksın, kendini bitirsin.
Kafa yapisinin birebir ayni olusu peki günayi üzmeyelim , kırmayalım. Icardi bizim kıymetlimiz vs :asd:

Heves bırakmadılar, büyük bir yıkım var bende. Gueye mueye diye saçma sapan adamların peşinde koşuyorlar. Galatasaray'a yazık olacak.

Sobelenince ben

Sen burada icardileri toreiraları mertensleri sanki erden değil de önce okan istemiş gibi dezenformasyon yapmaya çalıştın (istediği pedro alınmayınca erden mertensi getirdi,istediği sefer saniyesinde gümleyince erden icardiyi getirdi,griliş gelseydi tor alınmayacaktı belki de midsjo sergio ve griliş gelmiş olacaktı)

Yapamayınca da bazı şeyleri itiraf etmek zorunda kaldın

En sonda da ben de aynılarını yazmıştım diyerek sıyrılmaya çalışıyosun

Bir daha yapma böyle şeyler
Trol arkadaş. Biraz kitap oku. Anlamada ciddi sıkıntıların var. Bu konu ile ilgili yazdığım ilk mesaj bu.

Yazan bir çok şey yalan. Pedrı alınıyordu Fb elimizden kaptı sonra Mertens ihtimali çıktı ve o alındı. Torreira zaten ilk sıradaki adamdı ama Torreira TR'ye gelmeyi düşünmüyordu o yüzden Grillistch'te listedeki oyunculardandı aliesi ekstra istekler istemezse o geliyordu zaten sonra o iptal oldu. Torreira'nın Fiorentina transferi Fio'nun istememesi üzerine olmadı ve kendisi Muslera sayesinde ikna oldu da o transferde öyle oldu. Belotti- İcardi'de de ikisi de listedeydi çünkü Seferovic'ten katkı vermemişti ve biz de bonservissiz- kiralık santrafor istiyorduk. İcardi kiralık olarak gelebileceği için fırsat olarak, Belotti'de bonservisi elinde olduğu için listedeydi
Torreira: Listedeki ilk sıradaki adamdı. İlk görüşüldüğünde gelmek istemedi.
Mertens: Pedro alınıyordu Fb elimizden kaptı. Mertens ihtimali çıktı o öyle geldi.
Grllish: Alınıyordu, ekstra talepler sonrası olmadı.
Seferovich: Alındı. Katkı vermeyince bonserviste ödeyemeyeceğimiz için o dönem bonservisi elinde Belotti ve PSG'nin düşünmediği İcardi listedeydi.

Bak daha net anlaya bil diye ilk mesajımdaki isimlerle ilgili yazdıklarımı ayırdım isim isim. Değiştirdiğim bir şey yok. Sen trollüğe kendini fazla kaptırmışsın. Bir daha yapma böyle.

Toplantida bonservis ucretleri konusulurken tuvalet izni rica eden baskan:
1000046463.webp

Marmoush istemiyorum sebebi oyuncu değil gidip 70-80 gömüp ondan sonra diğer mevkiler eksik kalacak adam akıllı 3 tane oyuncu alsınlar yeter

frankurt tdsine sokayım yahu.
oynayacağın 30 maçın 3-4 nde 6 no profili lazımsa o zaman öncelik değildir. sol stoperin bile önceliği 6 dan fazla
bize dribbling olan 8
oyun kuran 10
alternatif kanat lazım.
Orta sahan geçirgen olduğunda, kazandığın KG maçında bile 'oyun' üstünlüğünü alamıyor, Alanya maçında sürklase oluyorsun sonra.

Ünlü bir futbol adamının ''6 numaran kadar oynarsın'' sözünü çok tutarım. Senin kafanda canlandırdığın gibi bir şey değil o mevki. 2 yıl önce çok istediğim Paredes gelmiş olsa ne demek istediğimi anlardın. Fizik kalite de önemli tabii; Lemina' nın canhıraş çabayla yapabildiği defansif müdahaleleri, Guendouzi nefes alırcasına yapabiliyor mesela. Niye? Tay gibi koşuyor adam çünkü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt